Ідеї

В Ужгороді з’явиться радіо “Єден”

4 Листопада 2017 4 149

Над його запуском працює Олексій Уманський. Радіоведучий планує, що нова радіостанція працюватиме за принципом краудфандингу.

– Настав час розповісти про концепцію радіостанції, яку я хочу створити і про те, як ви можете стати учасником її існування. "Єден" ФМ Радіо для однієї людини. Хіба таке може бути, щоб ціла радіостанція існувала заради когось одного? Не знаю, але сама ідея створити засіб масової інформації, який би був наближений до когось конкретно, це як мінімум дивно. Сьогодні ми ведемо ефір спеціально для Сергія Савчина в Словаччину, а завтра для Стьопи Янцо в Будапешт, а післязавтра для Вови "Каблука" з Мукачева. Уявіть, що подумає людина, коли почує, що сьогодні ефір спеціально для неї, з відповідним плейлистом, гостями і іншими складовими прямого ефіру. Ця людина отримає якусь емоцію. В моєму ефірі – це буде одна людина, у когось з моїх колег – інша, але завжди є меседж до когось, – розповідає про ідею Олексій Уманський

Що ж до загального бюджету, то наразі він складає 1000 доларів: пульт, 2 мікрофони, 2 пари навушників, звукова карта, підсилювач для навушників. Це все бюджетний варіант техніки.

Наразі вже приїхала частина техніки, знайдене приміщення для радіо та зібрана заявлена сума. Утім, радіо не лише стартує за рахунок внесків слухачів, а й працюватиме завдяки ним. Тому для усіх, хто бажає долучитися, публікуємо реквізити:

Номер телефону: 050 829 1731.

0 #