Ідеї

Що робити, коли весною приходить зима? 7 порад-варіантів

15 Березня 2013 3 980

Березневі коти лише почали муркотати, жінки вбиратися у легші сукні, а чоловіки перевзулися у елегантне взуття і тут – сніг. Звісно, це не так радісно у березні, як сонце і перший виїзний пікнік, утім надто засмучуватися не слід.

Ми склали список порад-варіантів, чим можна не просто розважити себе на вихідних удома, а й при цьому провести час з користю. Отож:

# 1

Негода – найкращий друг для читання хороших книг. Вмостіться у зручному кріслі біля вінка і насолоджуйтеся добрим словом.

# 2

Згадайте, як виглядає ваш записник та робочий стіл на комп’ютері. Згадали? Ок! Тоді ви й самі розумієте, що настав час впорядкувати список справ та спланувати найближчі дні. Обов’язково, серед решти, виділіть найважливіші цілі й добре обдумайте, як їх досягатимете.

# 3

Увечері подивіться кіно. Бажано – комедію, і бажано – романтичну. Це підніме вам настрій. Не забудьте, при цьому, загорнутися у м’який плед. Обов’язкові атрибути – ароматний заспокійливий чай та багато шоколаду.

# 4

Прекрасний час для бані та масажу. Кажуть, що від цих процедур усі нерви та поганий настій, як рукою знімає. Ми йдемо сьогодні перевіряти, чи це насправді так. Тому, радимо й вам.

# 5

Займіться йогою. Це не жарт! І до тих, хто ніколи у житті не захоплювався спортом, це теж має безпосереднє відношення. Бо ж це навіть не зовсім спорт. У мережі сьогодні безліч простеньких уроків з хатха-йоги, вправи з яких може виконати кожен: як п’ятирічна дитина, так і шістдесятирічна літня пані.  

# 6

Вигадаймо прекрасний привід для того, аби у негоду заманити до себе додому давніх друзів. Приготуйте щось таке, чого ніколи не готували. Це може бути як щось особливе з української чи європейської кухні, так, скажімо, і з азійської та мексиканської. Не забудьте на таке гастрономічно-душевне свято запросити батьків. Великою компанією завжди цікавіше грати у монополію чи у мафію.

 

# 7

Порада, що напевно має буду на першому місці у кожної людини, кожного дня. Самоосвіта! Займіться нею. Почніть вчити іноземну мову, яку давно хотіли вивчити, але завжди знаходили для цього відмовки, на кшталт: немає часу, книжок, грошей, вчителя.

І просто робіть те, що вам приносить задоволення, те, у чому ви собі з якихось причин відмовляли.

Якщо ж ви наважитеся вийти з дому у нагоді стане це посилання.

Катя Сашина, спеціально для Varosh.com.ua

Фото з інтернету

0 #