Ідеї

Приватна медицина – кому варто довіряти своє здоров’я?

21 Грудня 2017 2 508

Те, що в нашій країні з’явилася альтернатива державним поліклінікам та лікарням – є показником позитивних змін та дозволяє пацієнтам обирати саме той медичний заклад і лікаря, який їм до вподоби.

Протягом останніх декількох років в Ужгороді відкрилося багато приватних медичних центрів. Питання полягає в тому, як правильно обрати медичний заклад. Існує декілька моментів, які потрібно брати до уваги, якщо ви шукаєте приватну клініку.

По-перше, варто дізнатися скільки років клініка працює на території України і безпосередньо у вашому місті.

По-друге, перевірте сайт, перечитайте статті, зателефонуйте в клініку і задайте оператору всі питання, які вас цікавлять, – персонал медичного закладу має відповісти максимально розгорнуто на всі ваші запитання.

В Україні «ОН Клінік» працює вже більше десяти років. За цей період тисячі пацієнтів змогли позбутися найрізноманітніших захворювань. «ОН Клінік Ужгород» було відкрито в червні 2015 року, в клініці працюють два відділення – проктологія та дерматологія.

Чому пацієнти обирають саме «ОН Клінік» в Україні, та в Ужгороді зокрема? Є ряд простих правил, які вже стали «золотими» для всієї мережі наших медичних центрів, а саме:

Лікарі медичного центру не використовують шаблонів у лікуванні пацієнтів! Будь-яка методика лікування, незалежно від напрямку, підбирається індивідуально для кожного пацієнта, відповідно до стану здоров’я, та дозволяє провести лікування швидко та ефективно. Лікування проводиться після обов’язкового огляду, амбулаторно, в умовах клініки, в зручний для пацієнта час.

В червні 2017 року мережа відкрила клініку в Братиславі, столиці Словаччини. За короткий період своєї роботи клініка отримала безліч позитивних відгуків від пацієнтів та активно створює хорошу репутацію по всій території Словаччини. В клініці використовують такі ж методи, як і у всій мережі України, що лише підтверджує європейський рівень якості лікування та професійне надання медичних послуг.


Контакти:


На правах реклами

0 #