Polyana Music Festival 2017 (скасовано)

8-10 вересня у селищі Поляна на Закарпатті вже вдруге відбудеться музичниий еко-фестиваль POLYANA Festival.

Територія фестивалю розташована у живописній долині, що пролягає серед Українських Карпат. Можливо, саме тут у прадавні часи жителі навколишніх селищ збиралися для своїх магічних ритуалів. У ХХІ столітті історія повертається — гори сповняться тією музикою, на котру вони чекали багато років.

Polyana Festival 2017 — це місце, де справді можна відпочити. Насититися потужною енергією карпатських гір, неймовірною красою осіннього лісу, живильними силами справжньої мінеральної води. Та неперевершеною музикою, що відповідає саме цьому місцю сили.

Посеред гір зіграють унікальні музиканти:

А також гурти Yuko, Drum Ecstasy, Atmasfera, Kadnay, Sun Groove, The Ви?о, Zapaska, Derrick & Tonika, Semmar, Zagreb, Black Balloon, mandarinaduck, Oy Sound System, Ptakh_jung, Me’leron, Piano, nousinthis, Inkushuk, Spinalonga Street.

Цього року у Поляні збільшиться кількість концертних майданчиків та збагатиться палітра музичної стилістики.

Окрім музики, на гостей фестивалю чекають наступні зручності та активності:

Ната Жижченко, Onuka, учасник фестивалю:

— Завдяки Polyana Fest люди зможуть побачити прекрасну Україну — що вона казкова та багата на свою особливу красу. Це все знаходиться з нами поряд, хоча більшість українців літає відпочивати за кордон. Тому ми і не бачимо наших надзвичайних фортець, не знаємо про дива природи. І це недалеко, це поруч із нами. Polyana Fest — це дуже красиво та натхненно. Є можливість багато ходити пішки, спостерігати, як пасуться вівці, збирати ягоди, пити цілющу воду прямо із джерел, а ввечері та вночі віддаватися музиці.

Вже другий рік фестиваль підтримує місцева Полянська територіальна громада. Голова громади Іван Іванович Дрогобицький переймається розвитком туристичних напрямків у регіоні та максимально сприяє організаторам Polyana Fest у налагодженні місцевих комунікації та локальної інфраструктури.

— Це майданчик для відкриття сучасної української музики европейською аудиторією. Також це знайомство українців з культурами народів, що нас оточують. Бо ми запрошуємо дуже цікавих іноземних артистів і робимо такий культурний обмін. Вечорами в горах слухати world music, етно та електронну музику — це неймовірно сильні враження. Ми не обирали вектор комерції, ми обрали вектор краси. Саме тому, ми збираємо найкрасивіших людей та найкрасивіших митців у найкрасивішому місці, — стверджує засновник фестивалю Євгенія Стрижевська.

Багато нового та корисного, незмінні традиції мінерального курорту з 325-річною історією та закарпатська щирість. Polyana Festival 2017 —  слідкуйте за новинами на офіційних ресурсах:


Polyana Tour — це можливість разом з абонементом на три дні обрати собі варіанти з проїзду, проживання, харчування та екскурсії. На схемі у кожному розділі є цікаві пропозиції — житло різного рівня комфорту, варіанти харчування та величезна кількість варіантів, як провести дозвілля.

0 #