Бізнес-Платформа

– Оголошуємо про надзвичайно круту квітневу подію Закарпаття – Бізнес-Платформу. Це інноваційний захід, що покликаний: прокачати, перезавантажити та мотивувати. Платформа дасть відповідь на 4 питання: Хто? Де? Що? Кому? Хто продає, на якому ринку, що за продукт і як він позиціонується та який споживач його купує? Бізнес-Платформа створить середовище для інтенсивного навчання та активного діалогу. Ми детально розберемо ключові моменти оптимізації бізнес-процесів, створимо круті умови для дискусії, обміну досвідом та ефективного нетворкінгу, – кажуть організатори події.


Спікери. Професіонали міжнародного рівня

ПОЛІНА ФЕДОТОВА. Керівник проектів

Тема: "Як шукати "зірок", або правильний підбір співробітників"

Старший керівник проектів у кадровому агентстві HURMA recruitment. Має 6 років досвіду роботи в ресторанній сфері та пройшла шлях від тренінг-менеджера до директора по персоналу у мережі ресторанів Чайхана «Павлин Мавлина». Розповість про те, як правильно знайти і підібрати саме свого зіркового працівника.

АЛІНА СЕРЕДІНА. Маркетинговий стратег

Тема: "CRM-стратегія за 60 хвилин" та "Програми лояльності"

Консультант з CRM та автоматизації маркетингу в консалтинговій компанії «Like4Like Foodservice consulting». Курує проекти розробки CRM-системи від стратегії до реалізації, включаючи програми лояльності і блок бізнес-аналітики. Вона пояснить, які можливості дає CRM-система і як її вибрати, а також допоможе розібратися в підходах до програм лояльності.

КАТЕРИНА БАЛАНОВСЬКА. Директор консалтингової компанії

Тема: "7 точних кроків побудови системного бізнесу"

Директор Visotsky Consalting Kiev, сертифікований лектор Visotsky Consulting, лектор Школи топ-менеджерів. Увійшла в ТОП-100 успішних жінок України 2016 року і TOP-500 MOST POWERFUL WOMEN IN UKRAINE. Розкриє тему побудови системного бізнесу та використання інструментів управління.

ЛЮДМИЛА БОГУШ-ДАНД. Засновник бізнес-студії

Тема: "Задачі: поточні vs стратегічні, – як встигнути все"

Власник і засновник студії управління часом BogushTime в Україні та компанії BogushTech в США. Автор трьох книг та технології При-Цільного тайм-менеджменту. Майже 20 років професійно займається проведенням тренінгів. Представить авторську методику планування часу для себе та команди.

ОЛЕКСАНДР ЗАГОРУЙКО. Генеральний директор маркетингової компанії

Тема: "Як продати бренд"

Генеральний директор MyPro? Marketing Company. Протягом 4 років працював кризовим менеджером у фінансово-промисловій групі, має досвід підготовки і ротації кадрів, стандартизації та систематизації роботи компаній та установ. Вважає, що бренд стає цінним, лише коли ми знаємо, як його продати.

КАТЕРИНА ЄРМІЛОВА. Консультант по контент-маркетингу

Тема: "Контент-стратегія: від ідеї до реалізації"

Консультант по контент-маркетингу в консалтинговій компанії «Like4Like Foodservice consulting». Займається розробкою контент-стратегії для брендів, створює методичні матеріали для роботи маркетингу в соціальних мережах, а також бере участь у розробці платформ бренду і створення концепцій. Розкаже, як реалізувати ідеальну контент-стратегію.

ВАДИМ ГОНЧАРОВ. Засновник бутікового digital-агентства

Тема: "Побудова системного digital-маркетингу"

Спеціаліст з побудови системного digital-маркетингу з 6-річним досвідом у сфері інтернет-маркетингу. Є засновником та керівником бутікового digital-агентства. Працює з компаніями – лідерами на ринку СНГ та управляє бюджетами понад $150 000 на місяць. Говоритиме про те, як вибудувати максимально ефективну маркетингову стратегію в мережі Інтернет.


Зареєструватися на подію ви можете за посиланням.


Програма


21 квітня

22 квітня


0 #