Новини

У Мукачеві розпочався набір на безкоштовні курси для PHP-програмістів

8 Серпня 2017 4 204

Реєстрація на курс триватиме до 25 серпня. Лекції проходитимуть в офісі компанії TranSoftGroup, який знаходиться у Мукачеві на вулиці Пряшівська-бічна, 8.

– Ми розпочинаємо третій набір на курси. Попередні два набори підтвердили, наскільки важливі ті знання, які ми даємо, для місцевих програмістів – у переважній більшості для молоді. Кращі з них залишаються працювати у нас та отримують досвід роботи з великими українськими та іноземними проектами. Осінній курс, який розпочнеться у вересні, триватиме 3 місяці. Щотижня ми зустрічаємося зі студентами на 1-1,5 години у після робочий час, – кажуть у компанії.

У програмі курсів:

– Базові поняття (синтаксис, оператори, змінні, константи, керуючі конструкції, обробка рядків (пошук, заміна, форматований вивід), масиви (нумеровані, асоціативні, багатовимірні масиви, функції для роботи з масивами), введення/виведення (функції для роботи з файлами та файловою системою).

– Об’єктно-орієнтоване програмування (класи, властивості, методи, наслідування, абстрактні класи, інтерфейси).

– Бази даних (SQL. PDO)

– Web-програмування (сесії, форми, GET та POST дані, завантаження файлів, куки).

– Безпека (налаштування, безпека сесій, SQL ін’єкції).

Кандидати повинні мати початкові навики програмування, знати основи будь-якої мови програмування. Бажано (але не обов’язково) мати відповідну освіту або наразі вивчати програмування.

Зареєструватися на курси можна за посиланням.

На правах реклами

0 #