Новини

Тиждень kmbs на Закарпатті: Важелі змін або на які “точки” натискати управлінцю

6 Вересня 2017 3 233

Освітня програма з такою назвою пройде 21 вересня о 18:00 в Галереї "Ілько".

– Спроможність управлінця визначається одним-єдиним критерієм – масштабом його власних рішень. Кожне управлінське рішення має два парамери – потенціал позитивних змін і кількість ресурсів на його втілення. Чим більш спроможний управлінець, тим більш якісні зміни породжують його рішення, використовуючи при цьому менші ресурси. Існує ієрархія важелів змін в управлінні – "чутливі точки" організації. Прикладаючи одні й ті ж зусилля в різні місця, можна отримати кардинально різні результати. І чим чутливішою є ця точка, тим менш очевидною вона є для непідтоговленого управлінця, – йдеться у передмові до програми.

Питання зустрічі:

А якщо ви шукаєте шляхи професійного та особистого розвитку, відчуваєте потребу в якісних змінах та замислюєтесь над отриманням системної бізнес-освіти, запрошуємо вас на Зустріч з kmbs. Формат зустрічі: неформальне спілкування за чашкою кави. Деталі та реєстрація – тут.


Викладач

В’ЯЧЕСЛАВ ГЕРАЩЕНКО

Випускник President MBA-1 kmbs. 27 років досвіду управлінської роботи: створення, управління, реорганізації, придбання та продажу бізнесів. Керуючий власник групи компаній. Основний напрямок докладання зусиль – створення і трансформація систем, розвиток команд управлінців та формування бачення майбутнього організації.


Контактна особа: Марина Бокоч, менеджер Агенції регіонального розвитку Закарпатської області. Тел.: + 38 (066) 144 18 54, + 38 (098) 916 02 44 та email: ZARR.org@gmail.com


0 #