Новини

Михайло Тюпа випустив спільний сингл з Алексом Immago та працює над LР для американського ринку

29 Травня 2013 4 087

Ужгородський музикант Міша Тюпа, відомий широкому колу слухачів завдяки роботі у проекті Keas, записав спільний трек з відомим львівським експериментатором Олександром Васецьким, учасником гурту Immago.

Чи матиме колаборація продовження Михайло не знає, однак спільним результатом цілком задоволений.

– Мені давно подобається музика Immago, я слідкую за тим, в який бік вона рухається. У мене виникло кілька музичних ідей і я відіслав демо Олександру. Він зробив свою частину роботи і скинув мені те, що вийшло. Зараз наш спільний сингл доступний для прослуховування в інтернеті, зокрема на сервісі soundcloud.com. Однак, на даний час сольний проект Tyupa для мене відійшов на другий план. Більшу частину часу я присвячую роботі над матеріалом групи Halfscissors, в якій крім мене задіяний Микола Garaz. Ми підписали контракт з Лос-Анжелеським лейблом Cold Busted. Наприкінці літа має вийти наш дебютний ЕР, що складатиметься з п’яти пісень, – розповів Михайло.

– Я – прихильник лайв-виступів, тож обов’язково планую зіграти наш матеріал наживо, – каже він. 

Музиканти просиджують увесь вільний час у студії, накопичуючи матеріал для повноформатного альбому Halfscissors, який буде орієнтований на американську аудиторію та поєднуватиме хіп-хоп, idm та тріп-хоп.

0 #