Новини

Агенція регіонального розвитку Закарпатської області запрошує лідерів з різних галузей до співпраці

22 Лютого 2018 1 613

Відкритий лист до представників бізнесу, науки та освіти, влади усіх рівнів, а також молодих людей – зростаючих лідерів регіону, опублікував директор Агенції Віталій Попович.

Агенція оголошує конкурс-відбір експертів, що готові долучитись до спільноти лідерів змін Закарпаття та брати участь у трансформаційних процесах на рівні регіону. Для того, аби взяти участь у конкурсі, потрібно заповнити аплікаційну форму за посиланням

– Агенція регіонального розвитку Закарпатської області (АРРЗО) наразі фіналізує Стратегію розвитку регіону та переходить до етапу активних дій, запускаючи перший пул стратегічних проектів, що забезпечать якісний стрибок в розвитку Закарпаття. Місія Агенції (АРРЗО) – через об’єднання проактивних лідерів бізнесу, влади, освіти, науки, ЗМІ та громадськості створювати можливості, передумови та максимально сприятливе середовище задля розвитку Закарпатської області, що в результаті призведе для благополучного та процвітаючого життя кожного закарпатця, – каже Віталій Попович. 

Першими стратегічними проектами Агенції, що забезпечать реалізацію місії, є: підсилення лідерів самоврядування від рівня сіл до обласного; формування нової генерації вчителів; посилення ролі журналістів та ЗМІ в суспільстві; створення центру підтримки бізнесу Закарпаття; представлення інтересів закарпатців та просування їх ініціатив, ідей та проектів за межами області та країни.

– Протягом останнього року Агенція регіонального розвитку Закарпатської області активно формувала спільноту лідерів-управлінців, готових долучатись до якісних змін в регіоні. І сьогодні ця спільнота налічує вже понад 100 професійно підготовлених особистостей – представників бізнесу, влади, громадськості, освіти, науки та культури, що пройшли навчання від Києво-Могилянської бізнес-школи. І, як відомо, для зміни великої системи не потрібно змінювати усіх. Потрібно лише мати критичну масу людей (1-2%), що створять нові правила гри в цій системі, –переконаний директор Агенції регіонального розвитку Закарпатської області. 

0 #