Мода - Архів

Зігрітися стильно: нова осіння колекція у “Well Dressed”

23 Жовтня 2016 4 070

У магазині дизайнерського одягу представили колекцію одягу "Осінь-зима/2017".

І хоча пора року не тішить сонячними днями, а надалі доводиться звикати до похмурої негоди і дощу, у "Well Dressed" дотримуються принципу: "немає поганої погоди, є невдалий одяг". І пропонують ні в якому разі не промінювати барви осені на темні відтінки. Навпаки – мати в собі сміливість розмалювати буденність, вдягаючи яскраву палітру одягу. Тоді піднімається настрій і у вас, і вашого оточення.

– Обираючи сукню чи светр, віддайте перевагу яскравим барвам та обов’язково – натуральним тканинам. Саме вони, на відміну від синтетики, не лише утримують тепло, а й прослужать вам не один сезон, не втрачаючи при цьому свого первинного вигляду. Пальта, кардигани та спідниці мають, мінімум, на 50% складатися з шерсті, аби ви комфортно почували себе навіть у найлютіші морози, – кажуть у магазині.

Щодо зимових аксесуарів, то "Well Dressed" радить обирати шапки та шарфи ручної в’язки, які створені з любов’ю та є унікальними у кожній одиниці. До речі, весь одяг, представлений у крамниці, створений в єдиному екземплярі і не передбачає повторів. Тож ви збережете свою індивідуальність і неповторність стилю. А затим – і підтримаєте місцевих дизайнерів. Адже чимало моделей та аксесуарів колекції "Осінь-зима/2017" виконані ужгородським майстринями.


Контакти:

Varosh

Фото: Оксана Юрченко

Моделі: Ксения Струк, Ангеліна Данканич

Одяг: "Well Dressed"

0 #