Мода - Архів

InGlass: мистецтво в геометрії

10 Квітня 2017 4 595

Сьогодні поняття "вічний тренд" можна застосувати до якогось явища вкрай рідко. Утім строгість ліній, витримані пропорції та досконалість будови – є одним з небагатьох її обов’язкових елементів.

Ужгородка Іннеса вже близько 10 років створює хендмейд-вироби, а віднедавна почала опановувати цікаву техніку – геометрію в дизайні. Результатом її любові до чіткості та ліній став бренд InGlass та ціла серія робіт – складних скляних конструкцій; красивих, стильних та функціональних.

Практичність та стиль – це ті складові, що об’єднують усі вироби бренду. Як зазначає сама дівчина, кожна її робіт обов’язково повинна мати кілька функцій. Якщо це тераріуми, то з підсвічників чи стильної вази для квітів легко можуть перетворитися на цукерницю чи органайзер для будь-яких дрібничок. Сфера їх застосування прямо пропорційна вашій фантазії.

Найбільше ужгородці люблять вироби, у яких поєднана скляна геометрія та живі сукуленти. Такий предмет декору можна органічно вплести в будь-який інтер’єр. Йому потрібно зовсім мало місця і уваги до себе. Справа в тому, що сукуленти стійко переносять різкі перепади температур і нестачу вологи, до того ж – вони невибагливі до кількості сонячного світла. Ну і головна їхня особливість – приваблива та незвична форма, що дозволяє створювати стильні інтер’єрні композиції.

Зв’язок геометрії можна простежити не тільки в ідеальних параметрах, а й в складності виконаної роботи. Іннеса експериментує з формами – піраміди, тетраедри, зрізані куби та різні багатогранники. Серед замовлень лідирує модель ікосаедр. Науковою мовою – "правильний опуклий багатогранник, двадцятигранник".

Попри строгість організації, геометрія вимагає найбільшої фантазії та експериментів. Підтвердженням цього є стильні брошки від InGlass з геометричними мотивами. "Скляні льодяники" є нещодавно втіленою ідеєю, яка вже користується чималою популярністю серед дівчат.

Географія її робіт щоразу розростається. Іннеса зізнається, що її дуже тішить, коли замовлення роблять з інших регіонів та навіть країн. Та відповідальність за кожне замовлення однаково велика незалежно від географічної віддаленості клієнтів. Майстриня не боїться сміливих ідей замовників і з великим захопленням намагається втілити їх в реальність.

Продукція InGlass стане чудовим подарунок для перфекціоніста або ж для людини на "хвилі стилю". Не бійтесь експериментів, і оточуйте себе тільки гарними речами.

Іванна Стець, Varosh

Фото: Олександра Дьордяй

0 #