Життя

L’Italia в Ужгороді: бутик якісного взуття з Апенніського півострову

6 Березня 2013 6 237

Від Ferre, Prada, Chloe та Baldinini до фірмового італійського взуття середнього класу. Усе це ми відшукали в центрі Ужгорода, а не Мілану чи Риму. При чому, за доволі милими цінами.

"Я завжди любила гарне взуття, тому коли вирішила відкрити власний бізнес, то навіть не вагалася", – розповідає власниця бутику L’Italia Мар’яна.

Його вона відкрила 5 років тому: сама вигадала дизайн, підбирала кольори та дрібниці в інтер’єрі. Останні вкрай тонко грають з власне взуттям. Особливо, люстра.

Взагалі, магазин нагадує простору шафу чи гардероб стильної італійської панянки, де процес вибору взуття перетворюється на ритуал – з глянцевим журналом, великим дзеркалом, кавою або навіть коньяком та душевними розмовами з подругами.

Так сталося і у нашому випадку. Щоправда, ми примусили господиню стати на кілька хвилин моделлю та позувати у одній з італійських суконь, які також можна знайти в цьому бутику.

"Спочатку я їздила сама в Італію та привозила відомі преміум бренди – Ferre, Prada, Ghloe та Baldinini. Сьогодні також можна придбати взуття цих брендів. Однак крім того, у нас є італійське взуття та аксесуари середнього класу, але не менш якісні та витончені", – каже Мар’яна.

У розмові з нами вона згадала про одну киянку, яка за один візит придбала відразу кілька пар взуття на суму понад 25 тисяч гривень: "Я була шокована, але гостя запевнила, що у нас італійське взуття значно дешевше, ніж у столиці. Я не заперечувала. Хоча, знаєте, деякі моделі у нас дешевші, ніж навіть у Італії, адже я контактую напряму з фабриками. Тому, до речі, можу гарантувати і якість".

Кожні два місяці колекції оновлюються, а для постійних клієнтів є спеціальні дисконтні картки зі знижкою до 20%.

Адреса: Ужгород, вул.Новака (Капушанська) 16/1, контактний телефон: 095 335 01 61 

Графік роботи магазину:

пн.-пт. – 10.00 – 18.00,

сб. – 10.00 – 16.00, 

нд. – вихідний.

Катя Сашина, спеціально для Varosh.com.ua

Фото: Сергій Мазур

0 #