Ідеї

Fitness Weekend з Viper Gym: як привести до ладу тіло та думки

28 Жовтня 2016 3 820

Мережа оздоровчих фітнес-центрів запровадила новий продукт – "Fitness Weekend". Це виїзні вікенди, у рамках яких учасники проводять час не лише активно, а й з користю.

Новий проект "Fitness Weekend" від "Viper Gym" вперше пройшов 14-16 жовтня на території еко-курорту "Ізки". Учасники спілкувалися з головним дієтологом країни Світланою Фус та отримали від неї рекомендації щодо харчування. Випробували на собі ексклюзивні програми тренувань від інструкторів "Viper Gym" та активності на свіжому повітрі.

Протягом трьох днів у меню були лише екологічні продукти харчування, дієтичні та смачні страви. У програмі також були семінари та майстер-класи, до того ж охочі мали змогу відвідати лазню та чани.

У "Viper Gym" кажуть, що головна мета проекту – зібрати коло однодумців в незвичному місці, залишити в горах зайві думки та кілограми, отримати нові знання та враження, зустріти нових друзів і повернутись додому зарядженим чистою енергією та незабутніми емоціями.

Василь Ябрик, керуючий власник мережі оздоровчих фітнес-центрів "Viper Gym":

– Ідея такого проекту була в нас вже давно, але ми хотіли зробити щось незабутнє і корисне, в цікавому місці і у вдалий час. І нам, команді "Viper Gym", на мою думку, це вдалося. Фітнес-вікенд в горах восени – подія, яка нікого не залишила байдужим. Хіба не так хочеться провести вихідні – тренування для дорослих, розваги для діток, здорове харчування – все для тебе вже продумали організатори, тобі потрібно лише приїхати і отримати купу емоцій, вражень і користі. Дякую всім, хто приєднався до нас, разом з вами ми рухаємося вперед, до здорового і щасливого майбутнього.

Віталій, учасник "Fitness Weekend":

– Чудові вихідні, де кожен мав можливість з безлічі варіантів обирати те, що йому до вподоби: починаючи від цікавої лекції щодо здорового харчування до релаксу в асанах йоги. Особисто для мене найціннішими були функціональні тренування від тренерів Андрія Даневича та Інни Орос. На жаль, у короткому коментарі важко передати все, що насправді відбувалося. Але для себе я знаю одне – вихідні після цього хочу проводити лише у такий спосіб. Тому, рекомендую всім поїхати на наступний фітнес-вікенд разом з "Viper Gym".

Анна, учасниця "Fitness Weekend":

– Хочеться, в першу чергу, подякувати організаторам та тренерам "Viper Gym". Що сподобалось особливо – так це та невимушена й легка атмосфера заходу (цілий день пролетів, як декілька годин), яку створили як організатори, так і тренери. Дізналась багато нового, насолодилася прекрасною природою Карпат та потренувалася від душі. Познайомилася з купою цікавих людей, з якими спілкуюся і зараз. Це ж прекрасно, знайти однодумців, які так само як ти – турбуються про своє здоров’я, незабуваючи про веселощі! Одним словом – чудовий варіант відпочинку, як фізичного, так і морального.


Контакти:


Varosh

Фото: Олександр Смутко

0 #