Акції в рамках Тижня грудного вигодовування в Ужгороді

– Ви – молода матуся, яка перебуває в інформаційному вакуумі та мріє поспілкуватися і весело провести час? Ви – мама із досвідом, яка уже пережила немало і готова про це розповісти "зеленим" мамочкам? Ви – – майбутня мама, яка уже чекає дитину або ж тільки готується до цієї прекрасної ролі? І ви перебуваєте або можете приїхати до Ужгорода? Тоді наша пропозиція для вас. Ініціативна група "Клуб свідомих мам" запрошує на свято в рамках заходу "Тиждень грудного вигодовування в Україні". Усім відомо, що грудне молоко – це найкраща їжа для немовляти. Але чи знаєте ви про психологічні та емоційні переваги грудного вигодовування, про те, скільки часу найкраще годувати дитину маминим молоком, про те, як зробити цей процес – моментом єднання та радості для мами і дитяти? Чи, може, ви вважаєте, що знаєте достатьно, аби і самому проводити лекції із грудного вигодовування? Тоді у четвер, 4 серпня о 17:00 обов’язково відвідайте лекцію "Міфи про грудне вигодовування" від консультанта по грудному вигодовуванню Бабілі Оксани, місце – сімейний клуб "Доброграй", пл. Театральна 19б (вхід біля сходів біологічного факультету), – кажуть організатори.

Уже в п’ятницю свідомі мамочки влаштують слінгопарад та розкажуть усім, як варто носити дитину у слінгу та чому саме цей слінг є просто незамінним атрибутом щасливих мами і дитини.  5 серпня о 17:30 – хода в слінгах (слінгопарад), збір в парку Масарика. А уже о 18:00 відбудеться лекція та майстер-клас про слінгоносіння в скверику біля філармонії.

Закінчиться свято веселим пікніком, де матусі зможуть вдосталь наговоритися, обмінятися досвідом та порадами. Початок у неділю, 7 серпня о 10:30 в парку біля ОДА навпроти ректорату.

В рамках Тиждня грудного вигодовування в Україні в Ужгороді проведуть такі заходи:

0 #