Новини

В Ужгороді з’явилася сучасна зупинка. Деталі, про які важливо знати

17 Листопада 2018 7 807

Вчора в Ужгороді на Митній, 24 запрацювала нова автобусна зупинка. Не звернути на неї увагу просто неможливо, адже вона разюче відрізняється від усіх інших, які є в місті, та й області зокрема.

Як нам вдалося дізнатися, відкрила її, у рамках своєї соціальної діяльності, компанія УЖНЕТ.

– Ми беремо участь у багатьох соціальних проектах і найбільшу увагу досі ми приділяли спорту – організовуємо футзальні турніри, є партнерами футбольного клубу «Минай». Цього ж разу ми вирішили зробити щось корисне для міста та містян. Обрали ми зупинку на Митній не випадково – тут вона доволі давно була знищена і людям доводилося чекати на громадський транспорт під дощем, – кажуть в компанії УЖНЕТ.

Інша важлива мета, яку ставить перед собою компанія – показати, що бізнес може і має бути соціально відповідальним. Тож власники сподіваються, що незабаром у місті з’являться нові корисні для містян проекти, які будуть профінансовані саме успішними підприємцями.

– Що ж до самої зупинки, то вона оснащена автоматичним освітленням, яке самостійно вмикається та вимикається; терміналом; безкоштовним Wi-Fi від УЖНЕТУ; розетками для заряджання телефонів; інформаційним табло, на яке виводитимуть інформацію про рух транспорту; рекламним табло – на ньому, окрім звичайної комерційної реклами, транслюватимуть і соціальну; а також камерами спостереження.

Проект зупинки розроблено ужгородцями, Славою Семеном та його архітектурним бюро “THE ONE”.

Ми також щиро бажаємо, аби починання УНЖЕТУ стало новим трендом!

Фото: Карл Смутко

0 #