Новини

“JavaScript Direction and School” проходитиме в Ужгороді з 18 по 24 березня

14 Березня 2013 2 987

Організатори Uzhgorod IT Weekend проведуть соціально-професійний захід "JavaScript Direction and School", який складатиметься з, власне, конференції та школи.

Минулого року її відвідало більше ніж 130 учасників. Організатори запевняють, що це небачений досі захід в Ужгороді, мета якого об’єднати всіх людей, які мають відношення до розробки програмного забезпечення: розробники, інженери якості, техпідтримка, дизайнери, менеджери та студенти.  

Перед ужгородськими розробниками відкривається перспектива створити своє IT ком’юніті. Передумовою для заходу є бурхливий розвиток галузі у місті. 

Конференція "JavaScript Direction" відбудеться 24 березня з 9:00 до 17:00 у готелі Унгварський, що на вулиці Електрозаводській, 2, в Ужгороді. Участь у ній абсолютно безкоштовна. Захід відкритий для всіх, хто цікавиться технологіями, шукає роботу або готовий її запропонувати.

У програмі конференції доповіді від найдосвідченіших фахівців у галузі JavaScript з Ужгорода, занурені у товариську атмосферу та розмежовані інтенсивним кулуарним спілкуванням. Також очікується участь гостей з інших міст і країн: Львів, Харків, Мельбурн, Сан­Франциско. Пряма трансляція конференції буде вестися і в інтернеті. 

Напередодні, у рамках конференції, також діятиме безкоштовна Школа JavaScript (18-­22 березня), на якій буде викладений базовий курс лекцій від досвідчених фахівців. Як бонус, для "найпросунутіших", можливе стажування у престижних компаніях. Заняття проходитимуть у вечірній час – з 19:00 до 21:00, у понеділок, середу та п’ятницю в корпусі УжНУ на площі Народній, 3, аудиторія 56.

З пропозиціями та побажаннями можна звернутися до організаторів.

Генеральний спонсор: міжнародна компанія Jaspersoft, лідер на ринку бізнес аналітики та звітності у опен­сорс секторі.

Також за підтримки: аутсорсингова компанія ABTOSoftware, аутсорсингова компанія Eleks, іміджева студія MP Studio, сервіс веб­перекладу TranslateKarate. 

Поселяє: етно-­велнесс готель УнгварЪскій. 

Реєстрація на Конференцію: 

Реєстрація на Школу:

Контакти:

Email: javascriptdirection@gmail.com

Skype: javascriptdirection

Соціальні мережі: http://vk.com/javascriptdirection

Ментор:

Антон Фомін. Email: antoine4j@gmail.com, Skype: anton.fom.in.

Організатори:

Михайло Бобуський. Email: bobyskuymm@gmail.com, Skype: bobyskuymm.

Олександр Броді. Email: alex777777@gmail.com, Skype: alexalex78511.

Максим Лупей. Email: maximlp1990@gmail.com, Skype: max.lugin.

Varosh.com.ua

0 #