Мода - Архів

Lastivka або магічний Instagram Вікторії Мещерякової

18 Грудня 2018 1 571

Про Вікторію ми розповідали вам кілька років тому. Дівчина вивчала правознавство, викладала англійську мову, знайшла себе у творчості – створенні душевних текстильних деталей інтер`єру. Сьогодні ж хочемо поділися з вами Instagram-блогом, в якому можна «зависнути» на кілька годин.


Вікторія Мещерякова і її добрі ляльки


– Колись твій профіль був наповнений лялечками-красунями. Потім вони переїхали на іншу сторінку, а твоя стала якимось осередком суцільної та чистої магії. Що тебе до цього підштовхнуло?

– Я вирішила, що хочу ділитись зі світом не лише своїми лялечками, а і своїми фото, своєю історією, творчістю. Завжди хочу бути не такою, як всі. Саме тому і почала робити такі, незвичайні, магічні світлини. Але наприкінці весни я «перегоріла». Схожих акаунтів ставало все більше, з абсолютно такими ж ідеями, іноді з жахливим виконанням. Та осінню я зрозуміла, що роблю це краще і вирішила повернутися.

– Як народжуються ці зображення: спочатку ідея, а потім ти шукаєш деталі чи спочатку в бачиш конкретний предмет і тоді вже від нього надихаєшся на створення конкретної фотографії?

– По різному. Наприклад, найбільшою популярністю в моїх підписників користуються фото в ванній з горнятком кави #lastivka_in_the_bathtub.

От хочу зробити таке фото і думаю: «Так, літо, накидаю у воду яблук. Осінь, значить пожовкле листя».

– У своїх постах ти часто мотивуєш людей. А що мотивує тебе особисто?

– Найбільше мене надихають люди, їх фідбек, їхні «вау, яке фото!». Саме коли бачу, що роблю це не дарма , тоді з‘являється натхнення і в мене.

– Розкажи як сьогодні проживають лялечки? Вони змінилися. Чому так сталося?

– Вони вдосконалюються. Тут, до речі, така сама історія, як і з фото. Всі, хто вміє шити, зможе пошити примітивну ляльку. Всі, хто непогано фотографують, можуть зробити гарне якісне фото. Але мало хто робить це по-особливому, по-своєму. Мої лялечки стають більш детальними, ексклюзивними та особливими, так само, як і мої фото.

Varosh

0 #