Життя

Urban Food: бургер як мистецтво

21 Червня 2016 5 305

За тим розмаїттям класичних ресторанів, кнайп та артистичних кафе із 10 офіціантами завжди ховається затишний заклад із приємною терасою та їжею власного виробництва.

Urban Food — приклад сімейної справи, де атмосфера взаєморозуміння відчувається вже із самого порога. Центральне місце тут займають бургери, створені за власною рецептурою, та смачна кава.

Власники Urban Food Наталка та Максим наголошують на тому, що цей заклад не є точкою фаст-фуду, це скоріше спроба винести мистецтво створення бургерів на абсолютно новий рівень. Натуральні інгредієнти, щодня свіже м’ясо, соуси власного виробництва — це комплексна робота, що надає бургеру статусу повноцінної страви.

Заклад намагається задовольнити потреби кожного відвідувача. Прикладом, по-справжньому великий big burger double meat — це поєднання подвійної котлети, бекону, томата, каперсів та перців халапеньйо, приправлене білим соусом на основі йогурта та фірмового томатного соуса. Жіночий chicken burger — це італійський варіант ніжного бургера з італійським соусом песто, курячим філе, творожним сиром та хрумким салатом.

Наталка та Максим зможуть порадувати і вегатаріанців. Підтримуючи цю ідею, пропонується veggie burger з томатами, овочевою котлетою, створеною зі шпинату та імбиру, та з додаванням соусу із перетерих маслин з кунжутним насінням. 

Особливістю сімейного закладу Urban Food залишаються свіжі натуральні продукти, особливий підхід до кожного клієнта та прагнення до нововведень. 


Адреса Urban Food:


Марія Стрельцова, Varosh

Фото: Андрій Кирилюк

0 #