Життя

Про100паб: новий атмосферний заклад у Берегові

9 Січня 2016 6 078

Музика, смачна кухня, хороша атмосфера та якісний алкоголь – у Берегові нещодавно відкрився заклад, який претендує на те, аби стати одним з найпопулярніших місць зустрічі містян. Його власник Сергій Киселюк розповів нам більше про концепцію пабу.

– "Про100паб" перший заклад такого типу в нашомі місті. Головна його ідея і моя мета – витримати чітку тематику. Для мене ідеальна суміш – це якісна музика, смачна кухня, хороший алкоголь та правильна атмосфера у закладі. Усе це запорука того, що відвідувачі відчуватимуть себе по-справжньому затишно та комфортно, – каже Сергій.

Що ж до кухні, то меню нараховує понад 20 найменувань різноманітних страв. Утім, у "Про100пабі" кажуть, що постійно працюватимуть над оновленням та вдосконаленням асортименту.

– Можна довго говорити про кухню, але я радив би все ж прийти і скуштувати. Переважно це страви європейської та американської кухні. Особливо ми пишаємося нашими фірмовими бургерами та стейками різної прожарки. До них ми можемо запропонувати чотири види бочкового пива, чимало якісних вин, інші алкогольні напої та коктейлі, – розповідають у закладі.

За кілька тижнів роботи у "Про100пабі" вже встигли виступити кілька закарпатських гуртів та музикантів. Власник закладу обіцяє, що у найближчому майбутньому концерти наживо та різноманітні заходи, стануть у пабі регулярним явищем.


Контакти:

Varosh

0 #