Життя

Паб “Lab Pub” – елітне пиво, смачні страви і турбота про гостей

15 Грудня 2015 9 177

"Lab Pub" відкрився близько 2 років тому і одразу позиціонував себе як заклад із елітним алкоголем та якісними й смачними стравами. Час минув, а паб і досі дотримується своїх правил: тут тільки найкращі сорти пива, смачні страви в оригінальній подачі та своя неповторна атмосфера.

Ми зустрілися із співвласником та керуючою закладом, Мар’яною Лабик, щоб дізнатися про "Lab Pub" якомога більше.

– Колись на місці "Lab Pub" була пекарня, але ми вирішили її перенести, а на її місці відкрити пивний ресторан. Чому саме пивний? В 2000-і роки наша родина мала власну пивоварню, що знаходилася в мікрорайоні Горяни. Звідси й любов до пива. При створенні закладу ми чітко розуміли, хто стане нашою цільовою аудиторією, тому "Lab Pub" створювався для комфортного відпочинку людей, котрі знають, що таке європейська кухня і високий рівень сервісу. Підготовка до відкриття тривала досить довго: близько одного року, бо чималих зусиль коштувало перелаштувати приміщення пекарні в паб. Проте із цим чудово впорався наш дизайнер інтер’єру – Андрій Возницький, котрий зумів відтворити шматочок старої Європи, – згадує пані Мар’яна.

– Коли ми тільки відкривали заклад, то робили акцент на чоловічій публіці, тому й створили меню із акцентом на м’ясних стравах. Але зараз розуміємо, що нашими гостями є і жінки, і чоловіки, практично у рівній кількості. У "Lab Pub" ми пропонуємо оригінальне європейське пиво та елітну карту односолодових віскі. Крім цих напоїв, у нас представлені вишукані вина із різних куточків світу, що можуть задовільнити навіть найвибагливіші жіночі смаки, – кажуть у "Lab Pub".

Великим попитом в закладі користується Grill Menu. Крім того, у меню закладу є різноманітні салати, холодні закуски, супи, плато для великих компаній, риба на вугіллі та риба гарячого копчення тощо. Подають в закладі і національну угорську страву бограч, яку особливо люблять туристи за чудовий смак і оригінальну подачу – цей суп тут подають у хлібі.
Однією із найпопулярнішою та найцікавішою за подачею стравою закладу є курячі крильця в авторських маринадах від шеф-кухаря. Родзинкою цих крилець є їхній смак, а також оригінальна подача: крильця подають підвішеними на невеличких шпажках.

– Ми приділяємо увагу не тільки смаку страв, але і їхній подачі, бо переконані: їжа повинна виглядати апетитно! До того ж, ще однією нашою родзинкою є ексклюзивний керамічний посуд із нашим логотипом. На ньому страви виглядають органічно, апетитно, а ще цей посуд може зберігати тепло напоїв та їжі довше, – розповідає пані Мар’яна.

Влітку в "Lab Pub" запустили ще й бізнес-ланчі, в які входить перша страва, гарнір із м’ясом, салат та напій. Вартість бізнес-ланчу – 49 гривень.

"Lab Pub" позиціонує себе як паб, а тому на провідному пунктові – пиві – робиться основний акцент. У пабі подають 10 сортів пива в літній період і 7 сортів – у зимовий. Особливо пишаються у тут якісним чеським пивом Pilsner, за котрим сюди приходить чимала кількість клієнтів, а постійні відвідувачі – пивні гурмани – мають тут власні іменні бокали. 

– На вихідних у нас постійно є жива музика – саксофон, інколи запрошуємо музичні гурти: місцеві чи зі Львова, Києва. Тому наші гості вже звикли замовляти столики на п’ятницю, суботу та неділю заздалегідь, – розповідає пані Мар’яна.
Персонал закладу постійно проходить різноманітні тренінги із підвищення кваліфікації, навчається у професіоналів ресторанної страви, котрі приїжджають із інших міст, –
розповідають у загладі.

В "Lab Pub" кажуть: "Ресторан – це не продаж страв та напоїв, це живий організм, який потребує постійного догляду. Успіх нашого ресторану базується на любові до кожного гостя, і глибокому розуміння того, що кожен наш відвідувач – особливий. Для нас основним є не заробіток, ми орієнтуємося на те, щоб нагодувати гостя чимось смачним, оточити дружньою атмосферою і зробити так, щоб він неодмінно до нас повернувся".



Varosh

0 #