Життя

Дамські пальчики: студія манікюру в Ужгороді

31 Грудня 2017 5 287

Засновниця і власниця студії, Ангеліна Перец, майстер манікюру і педикюру з майже 20-річним досвідом. Проходила навчання в школах європейського рівня: GEHWOL (Німеччина), SUDA (Німеччина), LCN (Німеччина), CND (Америка). Протягом багатьох років вона працювала в кількох салонах Ужгорода, була в складі кращих команд beauty-індустрії області. Справи йшли добре, але хотілося розвитку.

У якийсь момент Ангеліна відкрила свій кабінет з надання індивідуальних послуг манікюру і педикюру. Все було чудово, клієнтам подобався індивідуальний підхід і окреме приміщення від перукарів, спокій і затишок добре впливав на гостей.

Згодом Ангеліна зрозуміла, що справжній розвиток можливий лише за умови роботи в команді, працюючи на спільну справу.

– Завдяки багаторічному досвіду роботи майстром, дуже багато людей почали просити, аби я навчала їх. Це стало поштовхом до відкриття власної справи. Ідею підхопила моя донька, яка й підтримувала мене увесь час. Так поступово ми приступили до реалізації. Над дизайном студії працювали усією родиною, допомагали також чоловік та син, а також друзі. І ось вже 5 років існує наша студія, – розповідає Ангеліна Перец.

Ангеліна з дочкою створили студію, в якій кожен відвідувач має можливість розслабитися і зосередитися на собі. Одним з важливим факторів при створенні студії було створення гарних умов як для майстрів, так і для клієнтів та гостей.

Окрім послуг манікюру і педикюру, засновниця студії Ангеліна Перец, проводить навчання в окремому професійно обладнаному приміщені. Майстер та викладач співпрацює з багатьма салонами краси в області саме у сфері навчання кадрів, а також надає професійні консультації.

– Моя мрія – навчити учнів професійно та правильно працювати у всіх салонах області. Великий досвід роботи підштовхує до цього. Для мене це радість – отримувати знання, передавати їх, ділитися досвідом. Я переконана, що робота має приносити неймовірне задоволення.

У студії можна зробити класичний манікюр, апаратний, комбінований, спа-манікюр, покриття гель-лаком, шелаком, педикюр, нарощування нігтів, протезування нігтів. Також у студії працює косметолог та можна зробити депіляцію.

– Переваги нашої студії – це, зокрема, те, що інструменти проходять чотири рівні стерилізації. У нас немає перукарів, зайвих запахів та шумів. Ми працюємо лише з перевіреними та сертифікованими засобами. Дуже затишно та комфортно. Відвідувачам, направду, подобається у нас і ми це дуже цінуємо. Також ми великої уваги приділяємо майстрам, оскільки я сама працюю, то й знаю, що потрібно для по-справжньому комфортної роботи. Окрім того, усіх майстрів ми навчаємо та постійно забезпечуємо усім необхідним для роботи, – кажуть у студії.

Однією з родзинок також є парафінотерапія. Найбільш популярна вона саме взимку, коли шкіра ніг та рук потребує максимального догляду, підживлення та загоєння.

Важливо й те, що власниця студії ставить перед собою відповідальну ціль на найближчий час – відкрити авторську школу манікюру Ангеліни Перец.


Контакти:

На правах реклами

Фото: Карл Смутко

0 #