Культура

Varosh.com.ua: Місяць в онлайн

13 Березня 2013 3 346

Коротко про те, що нам вдалося за цей час, і головне – що плануємо зробити уже незабаром.

14 лютого о 15.00 сайт нашого проекту за адресою www.varosh.com.ua став доступний для перегляду всім охочим жителям Землі)

Цьому запуску передували 2 з половиною місяці підготовки – власне сайту, його тестування, відповідного контенту.

Чимало часу ви приділили підготовці аудиторії до проекту, який презентували в лютому. Для цього ми використали найпопулярніші соцмережі – Facebook і Вконтакте. На цих майданчиках ми експериментували з інформацією, її подачею, а головне – прислухалися до відгуків наших читачів.

З моменту старту власне сайту, ми помітили, що їх число незалежно від дня тижня складає не менше 1000 унікальних користувачів (рейтинг Бігмір). А в окремі дні – сягає 2000.

Це при тому, що ми вирішили перший місяць працювати без будь-яких витрат на рекламу, і не використовували жодні додаткові інструменти залучення нових користувачів – окрім наших новин, статей, тобто контенту і соцмереж.

Виняток склала перша презентаційна вечірка проекту Varosh для Ужгорода, яка пройшла у клубі Panorama by Kashtan.

Калейдоскоп емоцій з вечірки

Випуск програми Клатч про презентацію проекту Varosh

Сподіваємося, усім сподобалося. На черзі презентація проекту Varosh Мукачеву, яка запланована на початок квітня.

Окремо хочеться зупинитися на вірусності поширення інформації з Varosh.com.ua і про сам проект. Нам дуже приємно, що люди не тільки ділилися нашими матеріалами у соцмережах, а й просто кидали лінки знайомим, залишали відгуки про сайт у своїх блогах і ЖЖ.

На третій день після запуску проекту до нас звернулися колеги з «Великої Ідеї», щоб написати про нас. Для нас – це мотиваційний заряд. Його доповнюють щоденні листи з пропозиціями про співпрацю, інформацією про події.

Звичайно, трапляються часом і невеличкі непорозуміння, до прикладу, кібер-атаки на сайт, але ми намагаємося звертати мінімум уваги на таке, адже живемо амбіційними ідеями та планами.

Кілька з них: зберегти динаміку в оновленні рубрик нашого онлайн-журналу і спробувати підвищити частоту релізів (одночасного завантаження масиву нового унікального контенту); запустити нові рубрики – «V35», «Подорожі», зробити зручнішою для перегляду Галерею; організувати воркшоп на тему розвитку міст та сучасних вимог щодо комфортного життя містян.

Ми щиро хочемо, аби у нас все вийшло. А тому нам потрібна ваша увага, критика, підтримка. Тим паче, що ми завжди відкриті до співпраці.

Росана, Віка, Діма, Вітя, Віталік, Сергій, Віталік, Varosh.com.ua

0 #