Ідеї

“The BODY.ZONE”: в Ужгороді з’явилася перша студія персонального тренінгу

7 Вересня 2015 5 256

Основна ідея студії The BODY.ZONE – персоналізація тренінгу. В Україні це доволі новий формат надання фітнес послуг, але в країнах Європи та в Америці студії персонального тренінгу вже доволі популярні та відомі.

Засновники студії та персональні тренери – Микола і Валентина Фомішкіни допоможуть зосередитися винятково на результативності занять та досягти бажаного ефекту.


– Почну з того, що 8 років я віддав велоспорту. Досяг звання майстра спорту та був призером Чемпіонату України в командній гонці на треку. Вищу освіту здобув у Національному Університеті Фізичного Виховання і спорту України. Захистив ступінь магістра за спеціальністю "фітнес та рекреація".

Я персональний тренер з фітнесу та тренер з велосипедного спорту вже понад 4 роки. Пройшов курс навчання "Персональний тренер" в "Академії Фітнес Україна", брав участь в семінарах "Функціональний тренінг, TRX, Core Master". Навчався в Асоціації Дієтологів України за напрямком "Дієтологія у фітнесі та спорті". Тепер вважаю за свій обов’язок ділитися своїм знанням з вами на наших тренуваннях, – каже Микола Фомішкін.


– Я просто обожнюю фітнес і все, що з ним пов’язано! А почалося все ще років 20 тому, коли мої батьки віддали мене на танці, і моєю другою родиною стала Студія Сучасного Танцю "Бліц" в Ужгороді. В 2007 році я переїхала до Києва здобувати вищу освіту та працювала в рекламному бізнесі, але з 2011 року я почала своє життя як тренер з фітнесу.

Спортивні конференції, фітнес-семінари, воркшопи, зустрічі з видатними закордонними та українськими професіоналами фітнесу, робота в кращих фітнес клубах столиці – це стало моїм життям. Я обожнюю свою роботу!

Одного разу мені поставили питання "Які ваші досягнення в фітнесі і спорті?", моя відповідь була "Мої досягнення – це досягнення моїх клієнтів". Я радію зі своїми клієнтами, коли і я, і вони бачать результат наших тренувань. Я працювала як тренер групових програм, як менеджер фітнесу та як персональний тренер. А сьогодні наша родина Фомішкіних відкриває нову сторінку здорового життя і фітнесу в Ужгороді, – розповідає Валентина Фомішкіна.


– Наші тренування – це перевірена система, основою якої є багатолітній досвід персональної роботи з клієнтами. Як працює наша система? Вибір мети тренувального процесу (допомагає досягти результату та бажаного ефекту), функціональне тестування (демонструє стартову позицію, задає темп та інтенсивність руху до вашої мети), збалансоване харчування (здорова звичка на все життя), гармонійне поєднання різноманітних тренувань в єдину програму (забезпечить гарантований результат за короткий проміжок часу), заняття в студії, в парку, на стадіоні, вдома (в будь-якому комфортному для вас місці), ступінь навантажень коригується з урахуванням вашого віку та рівня фізичної підготовки, – діляться з нами тренери.

Перше заняття на відкритому повітрі від The BODY.ZONE під назвою WOW (Workout Of the Week) відбудеться 8 вересня о 19:30 під Коштами, на березі річки Уж. Це програма нового формату, яка допоможе схуднути, зробити тіло рельєфним, підвищити рівень силової витривалості чи взагалі просто виглядати та відчувати себе здоровішим. З собою потрібно мати кросівки, спортивну форму, килим для фітнесу (не обов’язково) та воду.


Контакти:



Varosh

0 #