Ідеї

8 небанальних ідей до 8 березня від студії свят “Родзинка”

28 Лютого 2013 4 627

Навіть запеклі сноби та нонконформісти, публічно заперечуючи доцільність відзначення Міжнародного жіночого дня, потайки купують тюльпани, парфуми чи солодощі для мам та інших важливих жінок у своєму житті.

Ми вирішили творчо підійти до одвічної проблеми – як милими дрібничками зробити 8 березня приємним для прекрасної половині людства, оминаючи банальні варіанти.

————— 1 —————

Для шанувальників кави – можна зробити трафарет цифри 8, за допомогою какао, прикрасивши нею молочну пінку на капучіно, за тим самим принципом, як це роблять у кав’ярнях.

————— 2 —————

Для тих, хто любить фрукти – візьміть яблуко, апельсин, або будь-який інший круглий фрукт, розріжте його на дві частини та скріпіть зубочисткою – вийде символічна вісімка.

————— 3 —————

Хендмейд листівка – візьміть гральну карту («вісімку» чирва) та на зворотному боці напишіть побажання. Поставте її до ранкової кави чи сніданку.

————— 4 —————

Солодкий день – подаруйте сертифікат на 8 десертів, які вашій дівчині можуть подати в одному або різних закладах.

————— 5 —————

На власний смак оберіть комплект спідньої білизни, щоб загалом вийшло вісім одиниць: наприклад, сім пар трусиків та піжама.

————— 6 —————

Ви можете купити сім весняних квітів та одну квітку в горщику, розкласти їх в тих місцях, де зранку буде проходити дівчина: біля дзеркала, у ванній, на кухні та в холодильнику.

————— 7 —————

Можна зробити вісім конвертів, у кожному з яких буде написано по одній рисі, за яку ви любите свою дівчину. Конверти можна залишити у місцях, де вона любить бувати, головне, у кожному конверті вказувати, де знайти наступний.

————— 8 —————

Рівно о восьмій вечора влаштувати їй дегустацію восьми видів шоколаду з різними начинками, якщо вона не вгадає, з чим шоколад – нехай виконує бажання.

Вікторія Рижова, спеціально для Varosh.com.ua

0 #