Всеукраїнський правозахисний табір “A.L.L. RightS 4.0”

1-5 серпня серед гір та лісів пройде всеукраїнський правозахисний табір "A.L.L. RightS 4.0". Цьогоріч на таборі збираються представники молодіжних громадських організацій, активісти та тренери з різних куточків України, щоб поділитися багаторічним досвідом боротьби за права людей. Ти зможеш не просто почути корисну інформацію, а й неймовірно провести ці 5 днів в чудовій компанії та серед неймовірної природи.

– Табір "A.L.L. RightS" – це можливість для молоді у форматі відпочинку, знайомств, розмов та ігор отримати важливі та необхідні для вільної і свідомої людини знання. Адже, знати свої права та вміти їх захищати – це обов’язок кожного з нас. Усі великі зміни, у тому числі й державні, починаються зі змін самої людини, тому вчитися і розвиватися потрібно весь час. Молодь – рушій змін. Наша організація відзначає важливість забезпечення прав і свобод всіх людей без дискримінації та захищає свободу мирних зібрань, свободу самовираження, свободу слова та переконань, що належать до основоположних свобод людини. Приєднуйся до нас і отримай практичні навички в боротьбі за свої права та права людей, – кажуть організатори.

Для участі на таборі необхідно заповнити анкету.

Організаційний внесок становить 290 грн (кошти підуть на оплату харчування учасників та створення зручних умов на таборі).

За всіма новинами ви можете спостерігати на сторінках: facebook.com/camp.ALL.RightS, facebook.com/friuzhorod, fri.com.ua.

Координатори табору: Надія (095) 740 83 95, Сергій (095) 873 02 46.

0 #