Виступ гурту O.Torvald (UKR)

O.Torvald – український рок-гурт заснований в 2005 році. За час існування гурту музиканти видали чотири платівки: "O.Torvald" (2008), "В Тобі" (2011), "Акустичний" (2012), "Примат" (2012), та один ЕР – "Використовуй нас" (2012); зняли 12 офіційних відеокліпів. O.Torvald регулярно виступає в якості хедлайнера на найбільших рок-фестивалях країни.

Масове визнання приходить до групи після видання другого альбому "В Тобі" у вересні 2011. Трек-лист альбому складається з 12 пісень, на три з них зняті відеокліпи. Свою платівку O.Torvald презентували в 30 містах України під час осіннього турне "В Тобі TOUR 2011". Другий альбом групи багато в чому відрізнявся від дебютного – з приходом до групи нового барабанщика і басиста група зазвучала по новому.

Починаючи з 2011 року O.Torvald постійно концертує і розширює географію концертів – людей на концертах стає все більше, звук все голосніше, дівчата навколо все сексуальніші, а самі хлопці стають міцнішими. Вже в першій половині 2012 року група продовжує гастролювати і в квітні видає "Акустичний" альбом, записаний наживо на одному з концертів туру. Пісню "Без тебе" приймають в свої плейлисти практично всі радіостанції і телеканали України. Трек перетворюється на гімн закоханих.

Влітку 2012 O.Torvald зіграв на більш ніж 20 фестивалях, серед яких:

1 вересня 2012 група видала експериментальний міні-альбом "Використовуй нас" з DJ Tapolsky & VovKING, в якому успішно поєднує електронну та рок-музику.

23 листопада музиканти представляють свою третю номерну платівку "Примат". У трек-лист альбому входить 16 композицій. На пісню "Mr.DJ" група знімає скандальний відеокліп, заборонений для показу на ТБ.

Третій студійник "Примат", наповнений нестримним драйвом і потужною енергетикою. На даний момент саме цей альбом є найбільш успішним в історії групи.

Вже в першій половині 2013 року музиканти активно продовжують і безперервно працюють над новим матеріалом.

O.Torvald – єдиний український гурт, який є обличчям міжнародної компанії – http://www.monsterenergy.com/ua/uk/bands/otorvald/

O.Torvald – це нова українська європейська музика. Це нестримний, дикий, драйвовий, але при цьому завжди романтичний стадіонний рок. O.Torvald – це яскрава харизма вокаліста Жені Галича, помножена на щільний саунд і лютий концертний драйв, який буде підривати мізки, душі і стадіони.

0 #