Вистава “Мужики не танцюють стриптиз”

– Хтось кричить: "Вульгарно!". Інші не погоджуються: "Життєво!" Але водночас і ті, й інші приходять подивитися. А це значить, спектакль живий, цікавий, привабливий для сучасного глядача. Адже тільки такий може викликати стільки дискусій і суперечок навколо себе. Тому, якщо ви ще не бачили яскраву й веселу постановку, обов’язково приходьте, щоб скласти про неї свою власну думку. Головне – встигнути замовити квитки. Їх із кожним днем стає все менше.

Герої цієї веселої і позитивної вистави – четверо, можна прямо сказати, невдах. Ніде правди діти, їх життя склалося не так, як мріялося. Кожен, звичайно ж, гідний кращого. Але реальність не змінити. І у кожного – своя доля. Тільки ось роботи немає, як і грошей.

І тепер вони – офіцер спецназу, музикант, бандит і бізнесмен-банкрут – бачать свою останню і єдину надію в елітному чоловічому стриптиз-шоу, відбір в яке їм належить пройти. Ситуації, в які потрапляють герої, – комічні до сліз. Чого тільки не робить ця четвірка, щоб налагодити своє життя: вони "ламають" себе, одягаючи стрінги і навчаючись хитромудростей стриппластики, – кажуть організатори.

0 #