Ukraїnian Fashion Bazaar в Ужгороді

— 4-5 листопада в Ужгороді — традиційна fashion-подія «Ukraїnian Fashion Bazaar». Дизайнери з різних українських міст, байєри, моделі, фотографи і відеографи, стилісти, перукарі й візажисти, журналісти й блогери зустрінуться в одному просторі моди й стилю. Це вже четвертий захід і цього разу модельєри покажуть своє бачення beauty look та street fashion, а також візьмуть участь у Конкурсі однієї сукні «Біла орхідея», — кажуть організатори.

Ukraїnian Fashion Bazaar — це дводенна подія з показами, шоурумом, у якому можна роздивитися одяг, придбати його чи замовити додаткове пошиття. У програмі також: тематичні лекції, майстер-класи та творчі фешн-конкурси. Гості побачать інтерпретацію вуличної моди від українських дизайнерів — демократичної, вільної, водночас стильної, витонченої й унікальної.

Свої колекції покажуть дизайнери: Марта Ваххольц, авторки бренду «NACHO. Nazarchuk&Cholak» (Львів); Олександр Очеретний (Вінниця); Оксана Гаджула (Кам’янець-Подільський): колаборація ужгородок Світлани Златіч та Габріелли Нікітчук, Вікторія Німець, Світлана Смутко, Анатолій Шоляк, Юрій Сивак (Ужгород); Юлія Ткач, Наталія Тоба (Мукачево).

Також на заході відбудеться Конкурс однієї сукні «Біла орхідея». Дизайнери-учасники спеціально шиють на нього сукню. Вбрання має синтезувати вишуканість і креатив.

Наразі заявки подали десять учасників та учасниць: Тата Каліта (Львів); Оксана Гаджула (Кам’янець-Подільський); Вікторія Німець, Юлія Немеш, Світлана Смутко, Анатолій Шоляк, Юрій Сивак, Олена Смерека (Ужгород); Юлія Ткач, Наталія Тоба (Мукачево).

Серед журі будуть дизайнери Марта Ваххольц та Олександр Очеретний.

Також дизайнери і фотографи оберуть найцікавіші street style образи серед гостей Ukraїnian Fashion Bazaar. Тематика конкурсу — монохромний total look із яскравою деталлю. Дизайнери та фотографи матимуть жетони-компліменти, які роздаватимуть хлопцям і дівчатам, котрі вирізняються креативністю в одязі. За кількістю жетонів організатори назвуть переможців, які одержать маленькі приємні сюрпризи.

Запрошення можна замовити на номером: 050 588 75 86.

Програма Ukraïnian Fashion Bazaar: покази, дизайнерські конкурси і воркшопи

Локація: Emigrand restobar

4 листопада

16:00 — МК з візажу з Olesya Smyrnova. Вхід вільний
18:00 — Початок показу. Конкурс однієї сукні "Біла орхідея". Вхід за запрошеннями.

Покази:

Бренд NACHO. Nazarchuk&Cholak. Модний дім, дизайнери — Мар’яна Назарчук та Юлія Чолак (Львів). Колекція сценічного та конкурсного одягу.

Магазин модного дитячого одягу "Peek-a-boo" (Ужгород).

Колекція святкових суконь та дитячого одягу f/w 2017/18.

Дизайнер Рената Мойш. Святкові та вечірні сукні.

Бренд "SYvakDesign", дизайнер Юрій Сивак (Ужгород). Колекція "Lady Boss", s/s 2018.

Дизайнер Наталія Тоба (Мукачево). Колекція "Всесвіт у твоїх очах" f/w 2017/18.

Бренд "Ожина". Колекція білизни.

Дизайнер Вікторія Німець (Ужгород). Колекція вечірніх та коктейльних суконь.

Модний дім "Ocheretny", дизайнер Олександр Очеретний (Вінниця). Колекція "My favorite dress", f/w 2017/18.

Оголошення результатів Конкурсу однієї сукні "Біла орхідея".

Оголошення переможців кращих street style look серед гостей.

5 листопада

16:00 — Лекція з fashion business «Візуальний контент у сезонному циклі бренду». Модератор: Олена Грінченко (Київ). Вхід вільний.

18:00 — Початок показу. Вхід за запрошеннями.

Бренд "TataKalita", дизайнер Тетяна Каліта (Львів). Колекція s/s 2018.

Дизайнер Юлія Ткач (Мукачево). Колекція вечірніх суконь.

Дизайнер Оксана Гаджула (Кам’янець-Подільський). Колекція f/w 2017/18.

Дизайнери Світлана Смутко/Анатолій Шоляк (Ужгород). Колекція вечірніх суконь.

Дизайнер Марта Ваххольц (Варшава-Львів). Колекція s/s 2018.

Дизайнери Світлана Златіч/Габріелла Нікітчук (Ужгород). Колекція f/w 2017/18.

Оголошення переможців кращих street style look серед гостей.

Cвої колекції покажуть дизайнери, які були учасниками London Fashion Week, New York Fashion Week, Ukrainian Fashion Week, Poland Fashion Week, Lviv Fashion Week, Odessa Fashion Day.

Запрошення можете придбати у Emigrand restobar або замовити за номером: 050-588-75-86. Також можете писати у приватні повідомлення сторінки Ukraїnian Fashion Bazaar у Facebook.

0 #