Творча зустріч з Дмитром Комаровим

Ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров приготував для українців справжній сюрприз. З Бразилії в Україні телеведучий везе головну актрису відомого на весь світ серіалу «Рабиня Ізаура» Луселію Сантос.

Дмитро познайомився з Луселією під час зйомок проекту «Світ навиворіт» в Бразилії, де актриса стала героїнею одного з випусків. Улюблениця мільйонів глядачів зізналася, що об’їхала десятки країн з творчими зустрічами, а на пострадянському просторі побувати так і не змогла. Комаров вирішив виправити ситуацію і запросив зірку бразильської теленовели відвідати Україну.

І ось, вже в жовтні відбудеться історична зустріч українських шанувальників з легендарної зіркою! Луселія Сантос разом з Дмитром Комаровим і Олександром Дмитрієвим відвідають шість українських міст: Харків, Дніпро, Київ, Ужгород, Чернівці та Одесу.

На творчих зустрічах Дмитро Комаров вперше розкриє подробиці нової експедиції ще до виходу програми в ефір. А саме, як українці працювали в найнебезпечніших фавелах Бразилії, досліджували Амазонку, робили нові відкриття, ризикували життям і за традицією знімали те, що здавалося б неможливо закарбувати на камеру. А Луселія Сантос розповість цікаві історії зі свого життя і кар’єри, а також відповість на кращі запитання із залу.

Формат заходу: творча зустріч.

Виступ Дмитра Комарова та Олександра Дмитрієва – 2,5-3 години.

Виступ спеціального гостя Луселії Сантос – 1,5 години.

Автограф-сесія Дмитра Комарова та спільні фото – 3 години.

0 #