КВН: Збірна Закарпаття представляє

21 травня на вас чекає вечір нестримного сміху разом з улюбленими гумористичними артистами. КВН-збірна Закарпаття збереться разом на сцені Драматичного театру, щоб подарувати глядачам найвеселіший день весни.

Збірна Закарпаття представить щось особливе для своїх. Отже, на вас чекають три мегакруті команди, які добре знайомі всій Україні. "Вот эти парни" (Київ) стали одними з найуспішніших серед регіональних випускників "Ліги сміху". Хлопці швидко пройшли в телевізійній сезон і дійшли до 1/4 фіналу. Серед їхніх перемог – чемпіонство на Зимовому кубку київської "Ліги сміху 2016".

"Замок Любарта" – гумористична команда з Луцька. Колектив брав участь у двох сезонах "Ліги Сміху" на ТБ і шоу "Розсміши коміка". Хлопці – автори і актори скетчкому "Країна У" і "Готель Галичина" (ТЕТ), герої передачі "Ігри приколів" ("1 + 1").

"Любимый город" – команда з Харкова. Колектив існує вже більше 5 років. Хлопці беруть участь у різноманітних ТВ-проектах, а саме: "Ліга Сміху", "Розсміши коміка", серіал "17+" та ін. 

0 #