Концерт студентів УжДМУ ім.Д.Задора

2 квітня на сцені Закарпатської обласної філармонії свої таланти демонструватимуть студенти Ужгородського державного музичного училища ім.Д.Задора. Вихованці цього закладу відточують свою майстерність не лише у класах, а й на численних престижних конкурсах і фестивалях. В училищі діють чотири оркестри (симфонічний, камерний, духовий та народних інструментів), хор та два ансамблі.

Кожен з них вже домігся творчих здобутків і високих відзнак. Те саме стосується і провідних викладачів та кращих студентів з усіх восьми відділів закладу. Тож у скарбничці училища вже чимало таких перемог, як звання лауреата обласної премії ім.Д.Задора, Всеукраїнського фестивалю дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Закарпатській едельвейс», Всеукраїнського конкурсу виконавців на народних інструментах імені Анатолія Онуфрієнка та Міжнародного конкурсу баяністів-акордеоністів «Perpetuum mobile» (м.Дрогобич), Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу «Голоси Яскравої Країни», Міжнародного конкурсу-фестивалю Євгена Станковича «Stankovych fest», Міжнародного конкурсу виконавців на духових інструментах (м. Черкаси), Всеукраїнського конкурсу «Класичний меридіан» (м.Київ), Гран-прі Міжнародного конкурсу струнних оркестрів «Pro Archie» (м.Ніредьгаза, Угорщина) та багато інших. Кращі з кращих виступлять цього разу на першій сцені нашого краю.

Концерт пройде у рамках проекту «Музика без кордону». З переходом на літній час початок недільних концертів перенесено на 17.00. 

Текст підготувала Таїсія Грись

0 #