“Кінокль” в Ужгороді: “Озвучка”

– Цього разу тематика  – "Озвучка". Той, хто запишеться на захід зможе самостійно створити звуки для кіно. До прикладу, ще донедавна я не знав, що звук "взмаху" у фільмах про кунг-фу записується за допомогою бадмінтонних ракеток, а самі удари (хадищ-бадищ) – це удар клепача по капусті. На місці ми спробуєм повністю озвучити коротенькі фрагменти з фільму "Титанік" (та сама душешіпательна сцена), а також легендарну бійку між Чак Норісом та Брюсом Лі у фільмі "Шлях Дракона".

Після того як ми запишемо всі необхідні звуки, Олександр Маріаш буде накладати їх на картинку, а ми в цей момент подивимось фільм "Геркулес повертаеться" (1993). Фільм якраз на цю тему. Один чоловік вирішив зайнятись бізнесом і купив кінотеатр. Перший показ обіцяє бути дуже цікавим, має бути італійське кіно, але звукову доріжку до кіна не дали – і винахідливі механіки на ходу озвучують фільм з своєї будки.

Після перегляду кінцевого матеріалу нашої озвучки можна буде послухати live від Олександра Маріаша, у якого, як виявляється, є суперкруті дивайси олдскулового характеру, на яких можна писати музику, – каже організатор Олексій Уманський

Всього 25 – місць. Записатися можна тут

0 #