Фестиваль здорового життя “Добро”

Здорове життя та правильне харчування допомагають людині зберігати працездатність та бадьорість, уникати різних захворювань, підтримувати нормальну вагу, збільшити тривалість життя і добре почуватися та гарно виглядати у будь-якому віці.

Фестиваль здорового життя — це жива платформа, на якій відвідувачі знайомляться зі знаннями в здоровому харчуванні, отримають консультації від сімейних психологів, астролога та дитячих вихователів.

На вас чекають практичні знання у сфері правильного харчування від спеціалістів, широкий вибір вегетаріанських страв, солодощів та напоїв, навички у приготуванні здорових страв від кухарів, медичні консультації та рекомендації.

– В рамках фестивалю ми заохочуємо гостей до здорового способу життя. Відвідавши наш фестиваль, ви зрозумієте, що здоровий спосіб життя – це значно простіше, ніж ви собі уявляли. Ви зрозумієте, що правильне харчування у порівнянні зі шкідливими звичками, коштує не так вже й дорого. Надихнетесь прикладом людей, які ведуть здоровий спосіб життя і почуваються чудово, – кажуть організатори.

Також працюватиме ярмарок екотоварів та органічних продуктів:

0 #