Фестиваль квітів “Кохання в Сент Міклош”

– Асоціація українських флористів презентує унікальній квітковий фестиваль, що став продовженням європейської культурної ініціативи по оформленню середньовічних замків. Такий замок знайшовся у сонячному Закарпатті. Неймовірний замок у смт. Чинадієво сповнений таємничих легенд. За час існування цієї споруди тут було безліч господарів. Але найцікавішою постаттю серед них була Ілона Зріні – незвичайної краси жінка, про яку писали: "шкіра її обличчя – як пелюстки троянд…", – розповідають організатори події.

1-2 липня квіткові інсталяції заповнять кімнати замку ароматами та історіями. Цього року будуть відкриті підземні ходи, що ведуть до підвалів, в яких серед факелів та свічок будуть розміщені експозиції. Також, над зовнішніми стінами та парком будуть працювати 7 команд флористів та помічників-волонтерів.

В програмі фестивалю: шоу-покази відомих флористів, виставка флористичних об’єктів та інсталяцій, екскурсія замком, виступи музичних колективів, ярмарок народних майстрів виробів з природного матеріалу, продаж букетів зрізаних квітів, віночків, квітковий килим, розкішні фотозони.

0 #