Арт-пікнік “ALIVE:Start”

м. Ужгород, Амфітеатр 18 Травня 2019 14:00

Ось що про відкриття пишуть організатори:

Легендарний Амфітеатр Ужгорода відкриває сезон у новому форматі. Завітай до нас, аби побачити трансформацію культового місця молоді на сучасну територію розвитку та відпочинку під надихаючою назвою ALIVE. Концерти та фестивалі, навчальний арт-центр, галерея та продакшн – наші двері відчинені для всіх, хто цінує творчість у різноманітних проявах.

Вже цієї суботи ми розпочинаємо безперервну серію сміливих культурних та мистецьких заходів за участю талановитих закарпатських, українських та іноземних артистів, митців та творчих колективів.

18 травня о 14.00 стартує перший творчий пікнік ALIVE:Start! На вас чекає частування смачними гриль-стравами, якісна музика у виконанні найкращих українських музикантів та запальна атмосфера – за будь-якої погоди.

Протягом дня ви почуєте цікаві музичні експерименти від наших друзів: Augustina, Mpm, Vicodin, Kaiwhakatangitangi та Марьян Стегура.

О 17.00 розпочнеться майстер-клас від неперевершеного музиканта, засновника проекту Light Dreams – Олександра Ская за темою, як саме створюється сучасна музика.

О 21.00 на вас чекає концерт музичного колективу, що входить до трійки кращих представників української електронної chillout-сцени – LIGHT DREAMS. Після концерту залишаємось відриватись на шаленій вечірці та джем-сейшні всіх учасників фестивалю.

ALIVE – означає "Живий". Це місце нового молодіжного культурного життя в Ужгороді на базі відродженого славетного Амфітеатру.

0 #