Новини

Золоті ручки: нове місце для шанувальників хендмейду в Ужгороді

24 Травня 2017 2 774

Кілька місяців тому в місті відкрився магазинчик з усіма матеріалами, про які лише може мріяти починаючий або досвідчений хендмейдер.

– Чому саме хендмейд? Нам дуже хочеться підтримати цей напрямок і розвивати його в Ужгороді. До того ж, це модна тенденція, якою ми хочемо поділитися з нашими майстринями. В Ужгороді матеріалів для хендмейду хорошого рівня не так багато. А ще – тому що це наше хобі, яке захоплює і надає натхнення. Ми вирімо в те, що рукоділля можна прирівняти до йоги – воно заспокоює, радує і надихає, – кажуть власники магазину "Золоті ручки".

У крамниці величезний вибір пряжі, бісеру, ниток муліне, заготовок до вишивання бісером, вишиванок, вишиванок-суконь, наборів для вишивання нитками, бісером, набори для творчості. Представлена фурнітура для рукоділля, матеріали для алмазної вишивки, фоаміран для виготовлення штучних квітів, сутажні стрічки, з яких виробляють модні аксесуари, трикотажна пряжа з якої вив’язують кошики, килимки, сумки та багато іншого.

– Ми хочемо відійти від разових дешевих товарів, які у своїй переважній більшості пропонують ужгородцям. А отже працюємо з якісними світовими та українськими брендами та товарами. До слова, на ринку є досить багато нових вітчизняних творів для рукоділля, що не може не тішити, – розповідають у магазинчику.


На правах реклами

0 #