Новини

Знаний український режисер та документаліст Нікіта Кузьменко проведе майстер-клас в Ужгороді

11 Листопада 2013 1 793

Майстер-клас з кіно пройде у рамках ІІІ Конкурсу короткометражних фільмів "Міграція – спроба втечі чи право на краще життя".

З ужгородцями вперше зустрінеться український режисер, оператор та документаліст Нікіта Кузьменко. Попрацювати з митцем бажаючі зможуть під час семінару "Міграція – спроба втечі чи право на краще життя".

Організаторами події виступає благодійна організація "Комітет медичної допомоги в Закарпатті", яка у першу чергу, розраховує на тих, хто планує взяти участь у Конкурсі короткометражних фільмів "Міграція – спроба втечі чи право на краще життя". Детальна інформація за посиланням.

Окрім майстер-класів з кіно, учасники зустрічі матимуть змогу поспілкуватися з представниками Асоціації "Bistro Interculturel" та Федеральної комісії з питань міграції (Швейцарська Конфедерація), які перебуватимуть у Закарпатті у цей час. Модератором заходу виступить відомий український правозахисник Максим Буткевич.

Майстер-клас відбудеться 14 листопада, о 18.00, у Закарпатському обласному Будинку культури профспілок (м. Ужгород, вул. Руська, 3).

0 #