Новини

Вакансія тижня: мовна школа ЛІК шукає викладачів англійської мови

21 Серпня 2017 3 496

Запис на співбесіду за телефонами 050 432 45 83 або 050 536 99 79, centre.lik@gmail.com

– Стань частиною потужної професійної команди викладачів-мовників. Ми пропонуємо: гнучкий графік роботи (повна або часткова зайнятість), найкращі умови оплати та роботи, ефективна методична підтримка, повний соціальний пакет. Професійне та мовне спілкування на міжнародному рівні є невід’ємною програмою професійного зростання (міжнародні конференції, семінари, курси та тренінги за рахунок школи), а також перспектива здобуття кваліфікації міжнародного зразка, – кажуть у школі.

Вимоги: володіння мовою викладання С1-С2, досвід викладання з комунікативним підходом, відданість обраній професії викладача англійської мови.


JOIN OUR TEAM OF ENGLISH TEACHERS AT LANGUAGE SCHOOL LIK

We need more teachers of English for the upcoming academic year here at the Language School LIK. We are offering flexible hours, best official employment, and lots of opportunities for professional development and growth. If you’re energetic, motivated, if you love teaching and you’re are interested in professional development, send your CV to centre.lik@gmail.com or call us 050 432 45 83 або 050 536 99 79.


Довідково:

Мовна школа ЛІК є найстарішою та найбільшої мовною школою на Закарпатті, заснована в 1992 році. Тут викладають іноземні мови для дорослих і дітей, в тому числі за спеціальними програмами – підготовка до мовних іспитів міжнародного зразка, ділова мова або мовні курси іншого професійного спрямування.

Мовна школа ЛІК є учасником міжнародних організацій мовних шкіл, офіційним підготовчим центром з Cambridge Exams та ексклюзивним партнером Cambridge English Examination Centre, що дає суттєві переваги для студентів і викладачів школи.

Ми працюємо за унікальною комунікативною методикою – вдале поєднання сучасних технологій комунікації, навичок критичного мислення, акцент робиться на практику спілкування, володіння мовою та її сприйняття.

Мовна школа ЛІК проводить фахову підготовку вчителів англійської мови з комунікативним підходом, що визнаний найкращим у сучасній мовній освіті. Перевірено багаторічним досвідом, що наші викладачі отримують найкращі перспективи працевлаштування за фахом викладача на міжнародній професійній арені.

На правах реклами

0 #