Новини

В Ужгороді стартує програма міжнародних волонтерських стажувань Global Citizen

1 Березня 2015 1 762

Цього літа міжнародна молодіжна організація AIESEC знову надає можливість студентам і молодим спеціалістам поїхати закордон завдяки програмі міжнародних волонтерських стажувань – Global Citizen.

– Соціальне стажування від AIESEC – це 6 тижнів, щоб завести нових друзів, 62 дні, щоб максимально реалізувати комунікаційні навички, 1008 годин, щоб виховати в собі справжнього лідера. За весь час завдяки програмі Global Citizen більше 100 закарпатців відвідали понад 20 країн світу. Кожен з них працював у проекті в одному з п’яти напрямків: соціальні проблеми, культура, екологія, освіта або глобальні проблеми та додав у своє резюме досвід роботи в міжнародній команді. Якщо ви прагнете відкрити в собі приховані якості, реалізувати себе як особистість, стати успішною людиною та позитивно впливати на світ, тоді програма міжнародних соціальних стажувань Global Citizen може стати для вас чудовою першою сходинкою, – кажуть організатори.

Габріелла: "Це був абсолютний челендж для мене. Мексика – це не тільки текіла, пончо і кактуси. Це ще й століття незабутньої історії, піраміди, дивовижні краєвиди і надзвичайно привітні люди. Мексика стала для мене таким собі відправним пунктом. Вона кардинально змінила мої пріоритети і бачення світу".

Оля: "Для мене це було настільки дивно і незвично: я, сама, так далеко від дому, так довго, в компанії незнайомих мені людей. Для мене тоді навіть близька Сербія здавалась чимось далеким і незвичним. Але який же це був чудовий досвід: я вчилась працювати з людьми, вживатися з різними культурами, знайшла нових друзів і, звісно, відкрила нові риси в собі: стала більш відкритою, більш авантюрною, більш енергійною".

Леся: "Вирушаючи в Польщу на стажування, я вже мала певні очікування …Ти з перших вуст чуєш про проблеми країн, життя в яких здавалося ідеальним. Розумієш, що чорне не завжди є чорним, а біле – білим".

Контактна інформація – координатор програми в Ужгороді Тетяна Бисага:

Детальна інформація та реєстрація для участі в програмі тут

Varosh

0 #