Новини

Ужгородський колектив Fire Life виступить на фестивалі циркового мистецтва у Польщі

25 Липня 2018 1 037

10-12 серпня у м. Олесніца відбудеться OFCA 2018 (OLESNICKI FESTIWAL CYRKOWO ARTYSTYCZNY) – Олесніцький фестиваль циркового мистецтва. Серед учасників – театр вогню Fire Life.

– Навесні нам написав один з організаторів польського фестивалю та запропонував взяти участь. Виступи за кордоном – це завжди новий досвід та новий рівень для колективу. На європейських фестивалях можна повчитися і в артистів – відвідати їхні воркшопи, послухати історії зі сценічого життя, і в організаторів – подивитися на організаційний процес, як забезпечують комфортні умови для учасників та глядачів, як працюють з волонтерами тощо, – розповідає керівник Fire Life Ірина Мартин.

Весною відбувся 3-й фестиваль вогняного мистецтва та шоу-програм Fire Life Fest. Тоді команда презентувала свою нову програму "Young And Dangerous".

– У нас не було жодних сумнівів щодо того, з якою програмою їхати у Польщу. Над "Young And Dangerous" ми працювали більше 6-ти місяців і дуже раді, що зможемо показати саме її, – каже Ірина.

Сьогодні дівчата активно готуються до вогняного виступу. Щоденні тренування, з яких 40-60 хвилин виділяється саме цій програмі.

– За тиждень до поїздки буде ще декілька репетицій з вогнем. Ми з нетерпінням чекаємо цієї "вогняної" подорожі, – з розповідають у Fire Life.


Читайте також:


Varosh

0 #