Новини

Ужгородка Олена Бугренкова ілюструвала книгу Марджері Вільямс “Вельветовий Кролик”

10 Травня 2016 2 046

Книжка вийшла друком у харківському видавництві "Віват". Її вже можна придбати онлайн.

 

Книгу нещодавно встигли презентувати на Книжковому Арсеналі у Києві. Ужгородські читачі зможуть з нею познайомитися в дитячому просторі "Морква" 17 травня о 18.00.

– Роботу над книгою я завершила під Різдво і дуже чекала на день, коли вона побачить світ. Мені дуже пощастило у тому, що я змогла працювати з таким чудовим текстом. У підсумку, книга вийшла дуже яскрава та барвиста. Авторка книги Марджері Вільямс написала її, коли їй було 42. І саме цю книжку вважають її найкращою. У ній розповідається історія іграшки, яку подарували маленькому хлопчику і він про неї забув на якийсь час. Але своєю любовью він зробив вельветового кролика справжнім. Ця казка про любов та диво, – розповідає Олена Бугренкова

– Кожна іграшка – гарна лялька, дерев’яна конячка чи заводна машинка – мріє стати справжньою. Але таке не відбувається за помахом чарівної палички. Вельветовий Кролик одного разу дізнався від старого і мудрого друга таємницю такого перетворення: якщо хочеш стати справжнім, треба, щоб тебе по-справжньому полюбили. Історія про те, як трапилось диво та іграшки стали справжніми, – кажуть у видавництві.

Varosh

0 #