Новини

Тренер мережі фітнес-центрів “Viper Gym” переміг на Міжнародному Європейському Кубку з кікбоксингу

24 Лютого 2015 1 832

20 та 21 лютого у місті Банська Бистриця, що у Словаччині, проходив Міжнародний Європейський Кубок "Словаччина ОPЕN 2015".

У заході взяло участь біля 600 спортсменів з 10 країн світу: Угорщина, Чехія, Словаччина, Польща, Австрія, Латвія, Сербія, Хорватія, Грузія та Україна.

Україну представляла збірна команди Закарпатської обласної федерації кікбоксингу.

– Мережа фітнес-центрів "Viper Gym" з гордістю повідомляє, що наш тренер з кікбоксингу та таеквон-до Влад Королович став беззаперечним переможцем на Міжнародному Європейському Кубку з кікбоксингу версії WAKO. Спортсмен став лідером у розділі лайт-контакт до 57 кг. Влад провів три бої, в кожному з яких його перемога була безсумнівною. Ми від усього серця пишаємося успіхами свого спортсмена та колеги і бажаємо йому наснаги та нових спортивних звершень в майбутньому, – кажуть у фітнес-центрі.

У рамках Європейського Кубку президентами федерацій Анатолієм Перцевим та Петером Онучек підписано договір про співпрацю між Закарпатською та Словацькою федераціями та одночасно укладено договір щодо участі закарпатських спортсменів у словацькій лізі.

Наразі тренер готується підтвердити свій лідерський статус на Чемпіонаті України з кікбоксингу, який буде проходити у травні 2015 року в Одеській області та на Чемпіонаті України з Таеквон-до, 7-8 квітня 2015 року, в Івано-Франківську.

Утім, найважливіша зустріч спортсмена чекає на Чемпіонаті Світу з таеквон-до (Італія, 20-28 травня) та на Кубку Світу з кікбоксингу (Італія, 5-7 червня), а також на Чемпіонаті Світу з кікбоксингу, котрий буде проходити 21-29 листопада в Ірландії.

Varosh

0 #