Новини

UNIVERSITY PATHWAY: підготовка до вступу у навчальні заклади за кордоном від LT Language SCHOOL

14 Серпня 2016 2 342

Програма підготовки до вступу у навчальні заклади за кордоном "UNIVERSITY PATHWAY" вперше проходитиме на Західній Україні і тільки в "LT Language SCHOOL".

– Школа іноземних мов "LT Language SCHOOL" у співпраці з освітньою агенцією "Alekom" пропонує ексклюзивну програму підготовки до вступу у виші за кордоном. "University Pathway" є програмою підготовки абітурієнта до успішного вступу до навчальних закладів за межами України. Ця програма діє по всьому світу і тільки 5-й рік в Україні. Вагомою відмінністю програми від ідентичних їй закордонних програм, є її вартість. В Україні рік підготовки коштує в десятки разів менше, ніж за кордоном. Наповнення програми є повним аналогом закордонних програм, оскільки розроблена програма підготовки професорами канадського університету Thompson Rivers University, які є партнерами "LT Language SCHOOL" та компанії "Alekom". Програма розрахована на осіб від 16-ти років, які планують отримати вищу освіту за кордоном, – розповідають у мовній школі.


Школа іноземних мов "LT Language SCHOOL" проводить комплексну підготовку абітурієнта до вступу:


Партнер школи, освітня агенція "Alekom", надає наступні послуги:


Школа іноземних мов "LT Language SCHOOL" проводить набір на навчання до 10 вересня 2016 року. Оскільки це перший рік проведення програми підготовки на Західній Україні, то його планують розпочати з однієї групи студентів, яка складатиметься максимум 6 осіб.

Попередньо зареєструватися на консультацію можна за телефоном: 0506877552 або безпосередньо в офісі "LT SCHOOL" за адресою: м. Ужгород, вул. Корзо, 4.

Varosh

0 #