Новини

TOEIC: отримати сертифікат з англійської мови світового зразка в Ужгороді

6 Вересня 2014 3 383

Вперше та тільки в LT Language SCHOOL, центрі міжнародної сертифікації TOEIC, молодь Ужгорода має можливість отримати сертифікат з англійської мови світового зразка.

Школа іноземних мов LT Language SCHOOL презентує унікальну можливість для молоді – засвідчити свої знання англійської мови міжнародним сертифікатом TOEIC Bridge для вступу у навчальні заклади Європи та світу.

– Таке тестування для отримання сертифікату світового зразка зорієнтоване на молодь, яка по закінченні школи планує продовжувати навчання за кордоном. Всі вузи (школи, коледжі, університети) приймають цей сертифікат як свідчення знань та навичок студента в англійській мові. TOEIC Bridge охоплює різноманітну тематику та визнається у всіх країнах світу. Наявність такого сертифікату при вступі значно підвищує рейтинг студента та виділяє його серед інших абітурієнтів. Вищі навчальні заклади Європи та світу вітають наявність міжнародної сертифікації та навіть додають наявність сертифікату володіння мовою до переліку вимог при вступі, – кажуть в LT Language SCHOOL.

TOEIC Bridge – це тестування з англійської мови, яке визначає навички та знання студента у тій чи іншій діяльності. Цей тест охоплює граматичні навики, а також володіння лексикою та навичками читання та розпізнавання англійської мови на слух.

– Яку б дорогу ви не обрали і як би не продовжили своє навчання наявність міжнародного сертифікату завжди буде вагомим додатком до вашого резюме та відкриє вам двері у світ успіху та перемог. Школа іноземних мов LT Language SCHOOL пропонує вам стати першими володарями міжнародних сертифікатів на Закарпатті та гідно представити свою країну у вузах за кордоном. Будемо раді стати частиною вашого успіху, – розповідають викладачі.


Реєстрація на курс проходить щодня (окрім вихідних) з 10.00 до 20.00 за телефоном 050 687 75 52 або за адресою: пл. Ш. Петефі, 32 (3 поверх).

Кількість місць обмежена.


0 #