Новини

Створення житлового інтер’єру: в Ужгороді проведуть курс спеціалізованих лекцій

2 Вересня 2014 2 159

Відбуватимуться вони з 8 до 22 вересня.

Організовує та проводить їх ужгородська дизайнерка інтер’єрів Наталія Шталь, авторка таких відомих проектів, як кафетерій УжНУ, кафе "VOTO", "Chilli Pizza", "Viper" Gym та інші.

– Кожен з нас хоча б раз у житті стикався з ремонтом. І кожен з нас хотів би поліпшити середовище свого проживання. Від мрії до втілення – довгий шлях. З чого почати? З якими питаннями доведеться зіткнутися, як в них розібратися? Створення інтер’єру на практиці – це не тільки вибір стилю. Це, насамперед, вирішення багатьох технічних і організаційних питань. І результати кожного вибору будуть супроводжувати в повсякденному житті багато років. За 15 років навчання і практики у сфері дизайну інтер’єрів я сформулювала основні алгоритми, використовуючи які можна істотно скоротити і полегшити собі шлях до інтер’єру своєї мрії. А ідея проведення курсу лекцій по створенню житлового інтер’єру виникла у відповідь на численні прохання, – розповідає Наталія Шталь.


Курс складається з 7 лекцій:

Лекції читатимуться 3 дні на тиждень через день, протягом неповних 3 тижнів. Крім лекцій, курс буде включати в себе ряд практичних домашніх завдань. Групи формуються невеликі, не більше 7 чоловік, щоб приділити більше уваги кожному учаснику.



По закінченні курсу учасники будуть:

Матеріал лекцій зібраний в процесі практичної роботи і не включає в себе інформацію, яку в чистому вигляді можна отримати за допомогою пошуковиків в інтернеті.

Курс розрахований на тих, кому цікаво навчитися реалізовувати свої мрії.

Вартість курсу 2000 грн. 


Усі деталі:


Varosh

0 #