Новини

Стало відомо ім’я нового кавалера Ордену Марії Терезії

1 Вересня 2016 2 207

2 вересня в Ужгороді на території скверу Марії Терезії (навпроти Кафедрального собору на вул. Капітульній) відбудеться урочиста церемонія вручення другого Ордену Марії Терезії. В переддень церемонії організатори назвали ім’я нового володаря цієї почесної відзнаки.

Новим кавалером Ордену Марії Терезії стане Валентин Штефаньо – відомий не тільки в Україні, а й у Європі ужгородський кондитер, шоколатьє, власник кондитерського дому "Valentin & Valentina SHTEFANYO".

Кондитерський дім Валентина Штефаньо – один з найвідоміших брендів краю. Сам кондитер є загальновизнаним майстром солодощів та "шоколадної скульптури", автором оригінальних рецептів тістечок, тортів та іншої солодкої продукції, винахідником та автором торту "Ужгород", що є однією з візиток Закарпаття.

Нагородження нового кавалера Ордену Марії Терезії відбудеться в п’ятницю 2 вересня. В урочистому церемоніалі візьмуть участь високі гості з Австрії – нащадки королівського роду Габсбургів – Шандор та Герта-Маргарита Габсбург-Лотрінгени.

Нагадаємо, Орденом Марії Терезії щорічно відзначаються громадяни, які внесли вагомий внесок у розвиток Ужгорода чи Закарпатської області. Відзнаку засновано родиною Панових.

Початок церемонії о 17:00.


Читайте також:


Varosh

Фото: Віктор Дьомін

0 #