Новини

“СМАРТ-ГРОШІ” у Закарпатті: безкоштовний сервіс з оплати послуг і переказу коштів

8 Вересня 2018 1 213

Ви не користуєтеся Інтернет-банкінгом або ж у вас нема банківського рахунку? Тоді можете легко оплачувати послуги, комуналку й переказувати гроші на банківську картку зі свого мобільного рахунку. І це без комісії.

Йдеться про новий фінансовий продукт компанії “Київстар” – “СМАРТ-ГРОШІ”, який нещодавно офіційно презентували на прес-конференції у Києві.

Така опція дозволяє оплачувати одразу з мобільного рахунку понад 3000 послуг і сервісів online: комунальні, страхові платежі, квитки на транспорт, покупки в Інтернеті, телебачення й багато іншого.
Також з допомогою “СМАРТ-ГРОШІ” абоненти “Київстар” зможуть переводити гроші з номера на номер у мобільній мережі, а також на банківські картки без комісії.

Тож ваш номер телефону стає мобільним гаманцем, куди можна прийняти гроші і відправити їх іншим.

Ця послуга дуже у нагоді для мешканців сіл, де проблема з банківськими відділеннями. Навіть якщо банк є, то не доведеться стояти у черзі, аби оплатити рахунки чи переказати гроші близьким. Достатньо поповнити мобільний і спрямувати кошти за призначенням.

Як мобільні гроші перетворюються у готівку? Ви робите переказ на банківську карту, відтак кошти можна зняти у банкоматі.

Фінансові транзакції можна здійснювати через Інтернет або ж просто через СМС-повідомлення, з допомогою відповідних команд. Навіть більше, сплачувати послуги чи переказувати гроші можна зі звичайного кнопкового телефону.

Тарас Горкун, керівник департаменту мобільних фінансових сервісів компанії “Київстар” зазначив, що послуга “СМАРТ-ГРОШІ” є додатковим бонусом для абонентів мережі, адже всі комісії є нульовими, а продукт є корисним і дуже легким у користуванні.

0 #