Новини

Polyana Festival 2017: чого чекати від цьогорічного фесту

20 Червня 2017 2 026

Найкращий музичний стартап 2016 року офіційно розпочав інформаційну кампанію.

19 червня відбулася стартова прес-конференція Polyana Festival 2017. У ній взяли участь: засновник фестивалю Євгенія Стрижевська, співзасновник фестивалю та агенції "42" Денис Блощинський, лідер гурту Onuka Ната Жижченко, голова порталу Liroom Олексій Бондаренко.

Ната Жижченко (лідер гурту Onuka, що вдруге виступатиме на Поляні) розповіла про колаборації з "Гендальфом" Еріком Муке (лідером гурту Deep Forest), старт яким дала Поляна 2016. Нагадаємо, що протягом сезону обидва гурти обмінялися каверами та міксами. Також Ната пообіцяла спеціальні сюрпризи на цьогорічному Polyana Festival.

Денис Блощинський та Євгенія Стрижевська поділилися планами та амбіціями на найближчі кілька років, зокрема інноваційними туристичними активаціями, розширенням географії аудиторії тощо.

Сьогодні відкрили завісу програми Main Stage фестивалю та повідомили графік оголошення учасників у липні. Також 1 липня стартує новий сайт фестивалю, що вдовольнить потреби сучасної аудиторії на 100%. У міжнародних пабліках відсьогодні фестиваль також представлений новими сторінками, polyanafestoficcial.

У 2017 році Polyana Festival відбудеться традиційно другими вихідними вересня, з 8 по 10, у курорті мінеральних вод, селі Поляна. Детальна програма з’являтиметься за посиланням.

Як проходив минулорічний фестиваль дивіться за тут.


До речі, квитки на фестиваль можна придбати у касі драмтеатру в Ужгороді. 

Varosh

0 #