Новини

Перший на Закарпатті Behance Portfolio Review: як це було

25 Травня 2016 1 702

Не зважаючи на проливні дощі, на Uzhhorod Behance Portfolio Review було тепло й затишно. Uzhhorod Behance об’єднав понад 70 представників творчих професій та просто тих, хто цікавиться дизайном.

Подія відбувалася в приміщенні Закарпатського музею архітектури та побуту. Приємно, що Portfolio Review відвідали не тільки ужгородці, а й гості з Івано-Франківська та Львова.

Першим зі спікерів виступив Домінік Левицький. Він розповів про те, як працювати з великим проектом в команді і без неї. Наразі Домінік працює креативним директором в студії веб-дизайну Dominik Levitsky Studio, тому доповідь побудував на власному досвіді й визначив низку лайфхаків, що стануть у нагоді дизайнерам. Наступним був доповідач з міста Лева – Дмитро Козицький, який розповів присутнім про те, як сформувати правильне очікування у клієнта, як працювати всередині команди та як бути сумлінним фрілансером. Дмитро працює в компаниї DataArt на посаді Lead UX/UI Designer.

Опісля невеличкого кава-брейку Дмитро Грешко поділився своїм баченням теми віддаленої роботи, визначив її плюси та мінуси. Дмитром працював UI/UX Designer мобільних додатків в столичній компанії Alterplay, потім на посаді UI/UX Designer в ENTech Solutions, а зараз вже успішно реалізовує себе як фрілансер.

Згодом, Олена Бугренкова – дизайнер та ілюстратор дитячих книжок розповіла про етапи створення яскравої книги, а також техніку ілюстрування від А до Я. Завершив івент дизайнер з Івано-Франківська – Валентин Хруслов. Наразі він працює на посаді "2D artist" у компанії "THINKMOBILES". Він розповів присутнім про роль художника в ігровій індустрії.

На творчому івенті присутні створили дуже комфортну та дружню атмосферу, охоче спілкувались та знайомились один з одним та зі спікерами, переглядали портфоліо учасників експозиції заходу, обмінювались думками та коментарями. Варто зазначити, що аудиторія була досить активною – доповіді спікерів викликали жваві дискусії як під час виступу, так і після нього. Опісля завершення офіційної частини Behance спілкування продовжили в невимушеній обстановці в одному з пабів міста.

0 #