Новини

Навчання та робота за кордоном: пропоциції від LT Language SCHOOL

15 Травня 2016 2 094

Школа іноземних мов LT Language SCHOOL знову відкриває нові перспективи для мешканців Західної України. Унікальна пропозиція для всіх, хто бажає навчатись та працювати за кордоном.

– Це дійсно унікальний проект і реальна можливість для тих, хто планує навчатись за кордоном, працювати або ж навіть виїхати на постійне місце проживання. Особливо сприятливі умови для цього пропонує Канада. Ми гарантуємо 100% вступу у вищі навчальні заклади з можливістю навчатись і офіційно працювати. Більше того вже за рік студент має право подачі на вид на проживання і процедура отримання громадянства є максимально спрощеною для іноземних студентів, – кажуть у мовній школі.

LT Language SCHOOL пропонують підготовчий курс, який є важливою складовою навчання. Система навчання та освіти за кордоном кардинально відрізняється від української і наші школярі не усвідомлюють всієї складності навчання за межами України.

– Ми надаємо психологічну та практичну підготовки, вчимо вчитися по-іншому. Елементи програми включають: критичне мислення, реалізацію проектів, командну роботу, вміння вчитись самостійно, написання ессе, поглиблене вивчення мови, дослідницьку роботу. Наші студенти зазвичай глибоко шоковані, коли вони опиняються в університеті за кордоном. Зміна місця, немає поруч близьких та друзів, ще й зовсім незрозуміла система навчання – це все досить часто приводить до того, що студент здається і не хоче продовжувати навчання. Таким чином всі зусилля та кошти потрачені намарно. Наша програма, розроблена канадськими викладачами, націлена на те, щоб уникнути цього стресу та розчарування. Ми готуємо успішних молодих людей, які впевнено крокують у своє майбутнє та допомагаємо їм зробити процес адаптації якомога комфортнішим, – кажуть у мовній школі.

Програма підготовки включає також інтенсивне вивчення англійської, підготовку та здачу іспитів IELTS або TOEFL, які вимагають заклади за кордоном. Викладачі, які працюватимуть зі студентами, пройшли спеціальну програму-тренінг та отримали сертифікат, згідно якого вони є фахівцями з підготовки до вступу за програмою "University Pathway".


Дана програма розпочне діяти 20 вересня та триватиме до 10 місяців. Реєстрація на програму закінчується 30 червня2016 року.

За подробицями звертайтесь в офіс Школи іноземних мов LT Language SCHOOL: м. Ужгород, вул. Корзо, 4.

Телефонуйте: 0506877552.

0 #